Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt definieert Top 6 belangrijkste voordelen van Scrapy

Scrapy is de vrije en open-source dataschraper. Dit op Python gebaseerde programma is geschikt voor ontwikkelaars, niet-codeerders, data-analisten, onderzoekers en freelancers. U kunt Scrapy gebruiken om gegevens te extraheren en uw webpagina's te ordenen. Deze tool voert zijn functies uit met specifieke API's en fungeert als een krachtige webcrawler. Scrapy helpt uw webpagina's op een betere manier te indexeren. Dit raamwerk wordt onderhouden en eigendom van Scrapinghub Ltd.

1. Unieke bots en spiders:

Scrapy is gebouwd rond onafhankelijke bots, spiders en crawlers. Ze krijgen specifieke instructies. Deze bots en crawlers schrapen en crawlen uw webpagina's eenvoudig. Ze voeren hun functies snel uit en geven u nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Met de uitgebreide spiders van Scrapy kunt u eenvoudig uw webinhoud bouwen en schalen. U hoeft geen programmeertaal te leren, omdat u Scrapy kunt gebruiken om het gedrag van uw site of blog te testen en de rangorde van zoekmachines kunt verbeteren.

2. Geschikt voor iedereen:

Scrapy is de voorafgaande keuze van bedrijven zoals Lyst, Sayone Technologies, Parse.ly, CareerBuilder, Data.gov.uk en Sciences Po Medialab. Als je student bent en gegevens van internet wilt verzamelen, moet je Scrapy gebruiken en je werk gedaan krijgen. Deze tool is ook geschikt voor niet-programmeurs, app-ontwikkelaars, grote bedrijven, nieuwsagenten, reisportalen en privé-blogs. Scrapy werd voor het eerst geïntroduceerd door Insophia en Mydeco.

3. Dynamische doelwebsites targeten:

Het is niet eenvoudig om dynamische sites en blogs met een gewone tool te targeten. Maar met Scrapy kunt u gemakkelijk gegevens van complexe websites extraheren. Deze tool herkent verschillende datapatronen, verzamelt nuttige informatie en schrapt het in een mum van tijd. U kunt Scrapy gebruiken om gegevens te extraheren uit Expedia, TripAdvisor en Trivago. U kunt ebooks, PDF-bestanden, HTML-documenten, hotel en luchtvaartmaatschappijenwebsites ook schrapen met deze service. Gegevens worden efficiënt geschraapt en worden naar uw harde schijf gedownload voor offline gebruik.

4. Twee verschillende manieren om Scrapy te gebruiken:

Er zijn twee verschillende manieren om gegevens van de websites te extraheren: de eerste manier is om de API's van Scrapy te gebruiken en de tweede manier is om het web te doorzoeken documenten handmatig. Scrapy verwerkt uw gegevens volgens uw vereisten en krijgt u leesbare en schaalbare informatie. In tegenstelling tot andere gewone tools en services, identificeert Scrapy eerst de API van uw site, verzamelt het informatie en schrapt het in een gewenste vorm.

5. Gebruik het om gegevens te verzamelen van Amazon en eBay:

Amazon en eBay zijn twee populaire winkelwebsites. Met een gewone tool kunt u geen informatie van deze sites extraheren. Maar met Scrapy kunt u gemakkelijk prijsinformatie, productbeschrijvingen en afbeeldingen schrapen. U kunt zelfs zoveel pagina's schrapen als u wilt en nuttige resultaten voor uw eigen website verkrijgen. Scrapy maakt het voor ons gemakkelijk om onze e-commercesites te bouwen.

6. Gegevens opslaan in verschillende formaten:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Scrapy is dat het gegevens opslaat in CSV, TXT en JSON-formaten. Je kunt het ook downloaden naar je harde schijf voor offline gebruik of het rechtstreeks opslaan in de database van Scrapy.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport