Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt weet hoe een webschraper met een Chrome-extensie kan worden gemaakt

Webscraping is het proces van het delven van gegevens en het verzamelen van nuttige informatie van internet. Het vereist doorbraken in tekstverwerking, mens-computerinteractie en kunstmatige intelligentie. Soms kunnen zelfs de beste webschrapingtools geen nauwkeurige en betrouwbare resultaten opleveren. In dergelijke omstandigheden moeten we een webschraping agent maken met een Chrome-extensie.

Data Scraping Studio - De beste Chrome-extensie:

Data Scraping Studio is een van de beroemdste Chrome-extensies. Het is ook bekend als Advanced Web Scraper en heeft een point-and-click-interface. Met Data Scraping Studio kunt u eenvoudig een scraping-agent maken en een verscheidenheid aan taken uitvoeren. U hoeft alleen deze extensie te installeren en een website te bezoeken. Zodra de URL van die site aan de rechterkant verschijnt, hoeft u alleen maar op de knop Nieuw te klikken en Data Scraping Studio in te schakelen. Klik nu op de knop Pagina Elemen en markeer de website waaruit u gegevens wilt extraheren.

Eenvoudig te gebruiken:

Met Data Scraping Studio kunt u eenvoudig uw agenten instellen. Extraheer HTML, afbeeldingen, tekst en video's met deze tool. U hoeft geen programmeertaal te leren omdat Data Scraping Studio uw taken op zichzelf uitvoert. Het is een van de meest innovatieve en unieke manieren om gegevens uit de HTML-documenten en PDF-bestanden te extraheren. U kunt de kwaliteit van gegevens controleren terwijl deze wordt geschraapt.

Een goede webcrawler:

Als u op zoek bent naar een hulpmiddel dat uw webpagina's helpt indexeren, is Data Scraping Studio de juiste keuze voor u. Het is ontworpen om zoveel gegevens te extraheren als u wilt. Tegelijkertijd kan Data Scraping Studio worden gebruikt om meerdere pagina's te crawlen. U hoeft alleen maar verschillende agents voor uw getargete sites te maken en deze tool uit te voeren om uw werk gedaan te krijgen. Extraheer prijzen van meer dan 15 e-commercesites tegelijk en bespaar tijd en energie.

Verschillende invoeropties:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Data Scraping Studio is dat het meerdere invoeropties ondersteunt en het voor u gemakkelijk maakt om gegevens te schrapen vanaf de gewenste webpagina's. U kunt uw informatie eenvoudig importeren naar TSV, TXT, JSON en CSV-indelingen.

Verberg uw IP-adres:

Met Data Scraping Studio kunt u uw IP-adres verbergen en als anoniem op internet handelen. Met de optie Automatische proxy verbergen kunt u uw taak met privacy uitvoeren. U kunt kiezen uit honderden proxies en uw beveiliging en beveiliging op internet garanderen.

Tekst extraheren:

Selecteer de optie Tekst in het vervolgkeuzemenu en bekijk een voorbeeld van uw tekst terwijl deze wordt geschraapt.

Richt de HTML-documenten:

U kunt de HTML-documenten extraheren met Data Scraping Studio. Selecteer de HTML-optie in het vervolgkeuzemenu en schrap uw HTML-bestanden of documenten in een mum van tijd.

Extractattributen:

Als u afbeeldingen of videobestanden wilt extraheren, hoeft u alleen maar de optie ATTR in het vervolgkeuzemenu te selecteren en een naam te geven aan jou foto.

Aangepaste CSS-kiezer:

We kunnen gemakkelijk onze aangepaste CSS-kiezer schrijven en op de knop Accepteren klikken om onze wijzigingen op te slaan.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport