Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt stelt een krachtig platform voor webgegevensextractie voor

Webschrapen is een effectief hulpmiddel voor het extraheren van webzoekers die gegevens willen verzamelen van de Internet zonder heel veel uren te verbruiken. Een geweldige optie is om een krachtig scrapsoftwareprogramma te gebruiken, zoals de New Prosoft Web Content Extractor. Het is een eenvoudig te gebruiken platform, dat zijn gebruikers de volgende voordelen biedt.

Automatisch inhoud van het web verzamelen

Met dit softwareprogramma kunnen webzoekers teksten en afbeeldingen automatisch van verschillende webpagina's op internet ontvangen. Ze hoeven alleen op een knop te drukken om alle relatieve gegevens te hebben die ze willen hebben. New Prosoft maakt gebruik van een eenvoudige interface, waar gebruikers de gewenste resultaten kunnen hebben zonder codes te hoeven gebruiken.

Snelle en succesvolle resultaten behalen

Het is een geweldig professioneel platform dat zijn gebruikers snelle resultaten geeft met een hoge nauwkeurigheid en efficiëntie. Gebruikers kunnen alle gegevens krijgen die ze nodig hebben wanneer ze deze krachtige extractie-tool gebruiken. Ze kunnen bijvoorbeeld inhoud, afbeeldingen, prijslijsten en producten extraheren en ze kunnen ook de optie hebben om zowel Forex als andere beurscijfers te ontleden. Dit zijn slechts enkele van de applicaties web scrapers kunnen vinden. In feite kan deze extractietool omgaan met verschillende inhoud en afbeeldingen.

Verzamel info Door flexibele opties aan te bieden

Web Content Extractor maakt gebruik van een krachtige engine die met een wachtwoord beveiligde websites ondersteunt en via verschillende proxyservers toegang heeft tot het web. Zo kan de crawlerondersteuning maximaal 20 threads tegelijkertijd downloaden en zeer flexibel: de gebruikers kunnen bijvoorbeeld instellen dat bepaalde URL's worden genegeerd volgens hun voorkeuren, waardoor ze zeer snel een accuraat resultaat kunnen krijgen. Ze kunnen hun gegevens opslaan in bepaalde indelingen, zoals een tekstbestand of een CSV, exporteer ze naar HTML of XML of ze kunnen hun gegevens gewoon opslaan in een bepaald bestand.

Mijn e-mailsadressen automatisch van het web

Managers die op zoek zijn naar geweldige manieren om de de prestaties van hun bedrijven en diensten kunnen altijd gebruik maken van de e-mailextractie dus ftware-programma van New Prosoft. Het is een geweldige optie, die wordt geleverd met handige functies. Meer specifiek stelt het internetzoekers in staat om automatisch e-mailadressen van verschillende online pagina's te verzamelen. Het is een eenvoudige en snelle tool voor e-mailschrapers die doelgerichte e-mailextracties in een mum van tijd uitvoert. Het is een zeer nuttige crawler die miljoenen marketeers helpt om nuttige gegevens te vinden om hun producten en diensten te verbeteren. Eigenlijk kan deze softwarecrawler specifieke e-mailadressen extraheren van webpagina's of andere pagina's die aan de zoekcriteria voldoen. Gebruikers kunnen hun eigen parameters instellen en ze kunnen URL's en e-mails opslaan in uitvoerbestanden.

Visual Web Spider, A Multi-Threaded Web Crawler

Het helpt zijn gebruikers om verschillende webpagina's op internet te verzamelen en te indexeren en slaat afbeeldingen en andere inhoud op hun harde schijf automatisch. Gebruikers kunnen bij het gebruik van de indexpagina's specifieke zoektermen of trefwoorden gebruiken, of ze kunnen helpen om verbroken koppelingen te vinden. Door deze spin te gebruiken, kunnen webzoekers ook paginatitels, paginateksten, een beschrijving, sleutelwoorden en andere verzamelen. Vervolgens kunnen gebruikers hun verzamelde gegevens in bepaalde indelingen op hun computer uitpakken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport