Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert - Wat is webschrapen?

Webschrapen, ook wel bekend als web-harvesting en data-extractie, is de praktijk van het extraheren informatie van verschillende websites. De webscraping-software of tools gebruiken het World Wide Web via een Hypertext Transfer Protocol. Ze navigeren door verschillende pagina's, verzamelen bruikbare gegevens, schrapen het en importeren de gegevens in spreadsheets voor latere analyse of opvraging.

Alle websites hebben een groot aantal pagina's. De webpagina's worden gegenereerd vanuit een onderliggende gestructureerde bron en hun informatie wordt meestal gecodeerd in de HTML-scripts. Een webschraper kan informatie gemakkelijk identificeren, extraheren en vertalen. Sommige semi-gestructureerde datavraag-talen (zoals HTML, XQuery en HTQL) worden gebruikt om HTML-pagina's te ontleden en webinhoud op te halen en te transformeren.

Content Grabber - Een betrouwbare webscraping-software:

Webpagina's zijn opgebouwd met behulp van verschillende programmeertalen (HTML en XHTML) en bevatten een schat aan nuttige gegevens in afbeeldings en tekstformulieren. Het is niet mogelijk voor ons om dynamische en geavanceerde websites te schrapen met een gewone tool. In tegenstelling tot ParseHub en Octoparse, is Content Grabber in staat om verschillende gegevenspatronen te herkennen. Deze tool navigeert door verschillende sites en maakt het gemakkelijk voor u om gegevens te schrapen.

1. Schaalbaar en betrouwbaar:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Content Grabber is dat het zorgt voor de levering van betrouwbare en schaalbare gegevens. Het navigeert voornamelijk via webdocumenten, HTML-pagina's en PDF-bestanden en schraapt gegevens volgens uw vereisten. Deze tool richt zich op schaalbaarheid en repareert alle kleine fouten in uw gegevens.

2. Op trefwoord gebaseerde informatie:

Content Grabber zorgt voor het aanbieden van leesbare gegevens en verstoort de positie van uw zoekwoorden niet. Als u een paar short-tail en long-tail-zoekwoorden wilt targeten, kunt u die zoekwoorden markeren en Content Grabber zijn taak laten uitvoeren. Deze tool schraapt gegevens zorgvuldig en zal uw zoekwoorden niet bewerken of wijzigen. In plaats daarvan worden uw doelzoekwoorden opnieuw gepositioneerd en krijgt uw webcontent een aantrekkelijk en aantrekkelijk uiterlijk.

3. Gegevens met een hoge snelheid extraheren:

Als u gegevens wilt extraheren uit eenvoudige en dynamische websites en veel projecten hebt, werkt Content Grabber snel en krijgt het je accurate en authentieke resultaten. Deze tool is in staat om tot 100 webpagina's in een seconde te scrapen en kan tegelijkertijd meerdere data-extractietaken uitvoeren. Content Grabber is geschikt voor zowel professionals als niet-professionals en vereist geen programmeer of codeervaardigheden.

4. Bouw verschillende webschrapende agents:

Een van de beste eigenschappen van Content Grabber is dat het helpt bij het bouwen van verschillende webschrapen. Met zijn uitgebreide en nuttige opties, kunt u zoveel agents bouwen als u wilt en ze allemaal gelijktijdig beheren. U kunt ook de status en logboeken van uw agenten bekijken en Content Grabber zal u niet teleurstellen. Het plant uw scraptaken voor gegevens en bespaart uw tijd en energie in zekere mate. Bovendien kunt u de zelfstandige agenten gemakkelijk verkopen of weggeven of promotieboodschappen toevoegen om de positie van uw site te verbeteren.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport