Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Data Extraction met Google Chrome Plugin

Als u Google Chrome Browser gebruikt om op internet te surfen, is er een browserinvoegtoepassing voor het extraheren van gegevens van uw favoriete webpagina's. Google Chrome Scraper is een software die wordt gebruikt om gegevens op te halen van zowel dynamische als statische websites. Met deze Chrome-plug-in kunt u de inhoud van uw favoriete webpagina schrapen en opslaan in Google Documenten.

Google Chrome Web Scraper

Google Chrome Web Scraper is een browserextensie die gegevens van sites en pagina's extraheert. Met deze extensie hebt u geen honderden werknemers nodig om de hele dag inhoud van sites te kopiëren en plakken. Nadat u het in uw Chrome-browser hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen de doelinhoud te selecteren en webkrabber de rest te doen.

Als je geen codeerkennis hebt, is dit de beste webschraper om te overwegen. Google Chrome Scraper wordt aanbevolen voor scraping op kleine en grote schaal. Het bevat waardevolle informatie en gegevens die kunnen worden omgezet in gegevens van concurrerende informatie. Met deze extensie kunnen al uw doelafbeeldingen en directory's eenvoudig worden geëxtraheerd en geëxporteerd naar CouchDB of spreadsheets.

Gidsen over hoe te beginnen

Het schrapen van webpagina's met een browser-plugin is een doe-het-zelf-taak die je snel kunt uitvoeren met je pc. Hier is een ultieme gids die je op weg helpt:

  • Start uw Google Chrome-browser en klik op "Chrome Web Store."
  • Open uw browser-extensies en zoek naar "Scraper."
  • Klik op "Toevoegen aan Chrome" -optie weergegeven op uw scherm
  • Open de website of webpagina die moet worden geschraapt en markeer de gegevens die u nodig hebt. Klik met de rechtermuisknop op het element en klik op "Scrape similar."
  • Er verschijnt een scraperconsole op uw scherm Merk op dat de webscraperconsole bestaat uit de geëxtraheerde gegevens.
  • In dit stadium kunt u beslissen waar u uw geschraapte inhoud op wilt slaan. de inhoud van Google Docs door te klikken op "Opslaan in Google Documenten."

Merk op dat een "scraper" een geautomatiseerd script is dat nuttige gegevens uit dynamische webpagina's en sites haalt.web scraping tools, web scraper Google chrome kan ook data schrapen gegenereerd met JavaScript. Andere taken die door de Chrome-scraper-plug-in worden uitgevoerd, zijn onder meer: 

  • Klikken op inhoudsknoppen om gegevens te laden;
  • Klikken op paginaknoppen die informatie laden met behulp van AJAX;
  • Webpagina's doorbladeren om meer inhoud te laden;
  • Wachten op dynamische inhoud die in een webpagina moet worden geladen;

Na het schaven van gegevens van een webpagina kunt u de gegevens downloaden in door komma's gescheiden waarden (CSV) of opslaan in CouchDB. Met Google Chrome Web Scraper hoeft u niet te werken aan het extraheren van gegevens, plannen maken of exporteren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport