Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de rol van productbeoordelingen in uw Amazon-bedrijfsontwikkeling?

In dit artikel zullen we het hebben over één gouden regel van bedrijfsontwikkeling - concentratie op de klanten. Als u de verkoop op Amazon wilt winnen, moet u niet vergeten dat een klant een koning is.

Heb je je ooit afgevraagd waarom Amazon-handelsplatform zo populair is bij shoppers van over de hele wereld? Het antwoord is simpel. Ze hebben altijd een hoge nadruk op klanttevredenheid gehouden. Amazon stelt alles in het werk om aan de behoeften van de klant te voldoen, door hen een terugbetalingssysteem en een systeem voor klantenbescherming aan te bieden. In werkelijkheid zijn er tal van andere voordelen, zoals een mogelijkheid om prijzen te vergelijken, bestsellerranglijsten te maken, te kopen, gratis en snel te verzenden, enz. Een van de belangrijkste redenen waarom kopers naar Amazon worden aangetrokken, is de aanwezigheid van beoordelingen over de specifieke producten, waarmee klanten een duidelijk beeld krijgen van de details van bijna elk product. Aangezien klanten Amazon-producten niet in het echte leven kunnen checken, zijn Amazon-productbeoordelingen degenen die ze kunnen vertrouwen om een productkwaliteit en de huidige staat te beoordelen. In dit artikel zullen we gedetailleerder praten over de impact van productbeoordelingen op het Amazon-bedrijfsontwikkelingsproces.

Feiten over de waarderingen van Amazon-producten

  •  Amazon beschermt de betrouwbaarheid van alle beoordelingen op basis van een platform 

Sinds 2016 heeft Amazon een strikt beleid gevoerd om de betrouwbaarheid van de Amazon-recensies te beschermen. Momenteel telt Amazon alleen organische recensies die niet zijn aangemoedigd door verkopers. Met andere woorden, alle manieren om een boeiende klant te overtuigen om beoordelingen achter te laten, zijn beperkt. U kunt giveaways, kortingen of Amazon-cadeaubonnen niet gebruiken om uw klanten een positieve beoordeling op uw productpagina te laten geven. Als Amazon ten minste één niet-organische beoordeling detecteert, worden alle andere recensies verwijderd en daalt uw Amazon-productbeoordeling. In het ergste geval worden uw producten verbannen uit Amazon.

Er zijn echter veel handige manieren om gebruikers te laten vertrekken van organische beoordelingen. U kunt gebruikers hoogwaardige producten en klantenservice bieden. Bovendien moet u uw klanten zorgen laten maken over hun ervaring met uw online winkel.

Het is een bekend feit dat het algoritme voor het rangschikken van Amazon rekening houdt met productbeoordelingen en beoordelingen, waardoor de vermeldingen met tal van positieve recensies en goede verkoophistorie hoog op de pagina met zoekresultaten worden geplaatst.

  •  Recensies geven een belangrijk marketinginzicht 

Als u producten op Amazon verkoopt, moet u weten dat het een groot aantal onderzoekers vereist, zoals marktonderzoek, marketinganalyse, concurrentieanalyse, enzovoort. Dus als u de nieuwe items in uw portfolio gaat toevoegen, kan het bestuderen van productrecensies u helpen om positieve resultaten te behalen.

In de meeste gevallen laten gebruikers hun feedback ofwel omdat ze volledig tevreden zijn met de kwaliteit van producten en klantenservice, of dat ze niet tevreden zijn met iedereen. De productbeoordelingen van Amazon kunnen dus dienen als een spiegel van de gedachten van klanten over uw producten. Met deze gegevens kunt u beter begrijpen wat u nodig heeft om uw bedrijf te verbeteren en krijgt u een stukje marketinginformatie over het type producten dat de kopers graag willen kopen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport