Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet je op de pagina met productdetails schrijven om je zichtbaarheid op Amazon te vergroten?

Amazon retailing platform dient als de enorme zoekmachines voor productenonderzoek. U moet dus zeker nadenken over de Amazon-optimalisatiecampagne en welke effectieve optimalisatiepraktijken u kunnen helpen om uw verkoop te stimuleren. Aangezien Amazon zijn rangschikkingsalgoritme voortdurend verbetert en een aantal wijzigingen aanbrengt in zijn classificatiesysteem, moet u de nieuwigheden van de branche bijhouden en uw optimalisatiecampagne volgens hen aanpassen.

Als je je nog nooit zorgen hebt gemaakt over het optimaliseren van je producten voor Amazon, zul je er niet ver mee opschieten. U moet nu uw optimalisatiecampagne starten om te voorkomen dat uw bedrijf ten onder gaat. Als uw bedrijf is gericht op het verkopen van producten, biedt Amazon tal van mogelijkheden om een welvarende verkoper te worden. Alles wat u nodig hebt, is om de Amazon-optimalisatievereisten te volgen en een winnende optimalisatiecampagne uit te voeren.

In dit artikel bespreken we hoe u uw pagina Amazon-productgegevens kunt verbeteren en hoe u uw rangorde op de pagina met zoekresultaten kunt verhogen.

Hoe uw Amazon SEO verbeteren?

Amazon zelf biedt veel handige tips voor het optimaliseren van zoektermen die allemaal gebaseerd zijn op het gebruik van bredere zoektermen en het voorkomen van het herhalen ervan. Bovendien legt Amazon de nadruk op beschrijvende titels omdat elk woord in uw producttitel zelf doorzoekbaar is. Op deze manier, hoe meer relevante zoektermen u in uw aanbieding opneemt, hoe meer kansen uw potentiële klanten uw vermelding op Amazon zullen vinden. Het is essentieel om op te vallen tussen de massa, aangezien alle Amazon-kopers een koopintentie hebben. Amazon-shoppers klikken meestal op het eerste resultaat in een lijst met zoekresultaten met kwaliteitsfoto's en een beschrijvende titel. Dat is de reden waarom de gedetailleerde productnamen met zoektermen met een hoog volume ervoor zorgen dat die producten in de zoekresultaten verschijnen. Het is ook raadzaam om gerichte zoektermen aan het begin van de titel te plaatsen, maar niet ten koste van natuurlijk klinken. Het is handiger om afzonderlijke woorden te gebruiken dan lange zinnen in uw titel, aangezien de minst competitieve lange woordgroepen alleen werken als een zoekende persoon op zoek is naar de exacte woordgroep.

Nadat u de titel van uw product hebt verbeterd, kunt u doorgaan met opsommingstekens. Heeft u vijf velden die elk maximaal 50 tekens bevatten? Het kan een perfecte gelegenheid zijn om kort uw sterke punten en essentiële kenmerken van het product te beschrijven, inclusief de gerichte zoektermen.

Uw productbeschrijving is ook van belang voor uw bedrijfsontwikkeling. U moet uw klanten zoveel mogelijk informatie geven. Denk aan de vragen en voorzorgsmaatregelen van de potentiële gebruiker voor uw producten en leg deze allemaal uit in uw aanbieding. Het trefwoord in uw beschrijving speelt een belangrijke rol, aangezien Amazon dit gebruikt om de aard van uw product te bepalen.

En tot slot, laten we het hebben over productrecensies op Amazon. Ten eerste is het de moeite waard om te vermelden dat ze waardevol zijn voor uw verkoop, aangezien klanten ze gebruiken om de kwaliteit van de producten die u verkoopt en de kwaliteit van de door u geleverde diensten te evalueren. Het eerste wat gebruikers controleren wanneer ze de productdetailpagina openen, is het beoordelingsgedeelte. Dus als je er geen hebt, kan dit betekenen dat je een loser bent op Amazon.

U kunt uw vaste klanten vragen om beoordelingen op uw Amazon-productpagina achter te laten over hun ervaringen met uw winkel. Bovendien kunt u e-mails na aankoop gebruiken met een link om klanten te vragen om beoordelingen achter te laten. U moet er echter rekening mee houden dat Amazon allerlei soorten gestimuleerde beoordelingen beperkt. Daarom zou u uw klanten geen privileges moeten geven in ruil voor positieve beoordelingen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport