Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is het redelijk om langeafstandszoekwoorden voor Amazon op te nemen in uw productbeschrijving?

Tegenwoordig vereist het verkopen op Amazon veel inspanningen vanwege de felle concurrentie tussen verkopers op dit wereldwijde verkoopplatform. Toekomstige Amazon-verkopers gebruiken professionele tools om aan de top van het Amazon e-commerce-spel te blijven en gebruikers een concurrerende prijs te bieden. Anderen hopen op Amazon-muziekwagons en werken op een passieve manier die hun potentiële winst verliest.

De belangrijkste manier om uw verkopen op Amazon te verbeteren, is door een winnende optimalisatiecampagne en zoekwoordonderzoek uit te voeren. Veel verkopers ondervinden problemen in een fase van zoekwoordonderzoek omdat ze niet weten hoe ze specifiek een onderzoek naar de Amazon-zoekmachine moeten uitvoeren dat verschilt van algemene zoeksystemen zoals Google of Bing.

Dit artikel is gewijd aan de eigenaardigheden van Amazon-zoekwoordonderzoek. Bovendien zal ik de rol van long-tail-sleutelwoorden voor het optimaliseren van de listing en sales boost toelichten.

Hoe kunnen long tail-zoekwoorden van invloed zijn op mijn Amazon-advertentieoptimalisatie?

Volgens de officiële statistische gegevens maakt Amazon meer dan 57% van hun deals van long-tail-zoekwoorden. Bovendien zijn long tail-zoekwoorden handig voor het optimaliseren van uw PPC-productvermeldingen wanneer ze voldoen aan vragen van unieke klanten. Deze woorden zijn niet erg concurrerend en bieden u de mogelijkheid om concurrerende zoekwoorden voor betalen per klik te krijgen.

Long-tail zoektermen zijn specifieker en langer dan gemiddelde zoekwoorden. Ze geven de koopintentie van een bepaalde klant weer en leiden meestal tot aankoop.

De truc is dus om de juiste long tail-zoekwoorden te vinden die uw potentiële klanten gebruiken om uw producten te vinden. Je kunt deze woorden vinden met behulp van software voor keywordonderzoek, zoals AMZ Tracker of Scientific Seller. Hier moet u beginnen met niet-specifieke zoekwoorden met een hoog volume om meer precieze lange-termijntermen te vinden.

Bovendien kunt u uw zoekwoordonderzoek handmatig doen door uw marktniche te analyseren. Bovendien kunt u uw TOP niche-concurrenten onderzoeken om enkele van hun zoekwoordideeën te lenen.

Hoe long-tail zoektermen te gebruiken in uw productvermelding?

Allereerst moet u losse woorden nemen en deze invoegen in uw productbeschrijving en opsommingstekens. Het is redelijk om de meest relevante hoogvolumetrefwoorden in uw titel in te voeren. Verspreid vervolgens de rest van uw zoekwoorden in uw productvermelding en probeer deze er natuurlijk uit te laten zien. Het is raadzaam om long-tail zoektermen in uw beschrijving op te nemen waar u veel ruimte heeft.

Als u uw producten op Amazon wilt promoten, kunt u long-tail zoektermen gebruiken voor uw Amazon pay-per-click-campagne. Het zal u helpen om uw geld te sparen en meer winst te behalen. Omdat deze woorden specifiek zijn, hebben ze de neiging om goed te converteren en zullen ze waarschijnlijk een hogere klikfrequentie behalen.

Het enige waar u zich bewust van moet zijn, is dat het verkeer voor long-tail zoektermen lager zal zijn dan voor grote korte zoekwoorden. Het is echter tegen het rangschikken van korte zoektermen waarbij het verkeer nul zou kunnen zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport