Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Website-inhoud schrapen met Semalt Expert. GitHub - De beste op PHP gebaseerde webschraper

Als u foto's, video's, tekst of HTML-bestanden naar uw harde schijf wilt downloaden, u moet een webschraper gebruiken. Een PHP-gebaseerde webschraper kan gemakkelijk verbinding maken met verschillende servers, gegevens schrapen en eenvoudig opslaan op uw computer of mobiele apparaat. GitHub, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface, kan bijvoorbeeld worden gebruikt om verschillende webdocumenten te schrapen.

Introductie tot PHP:

PHP is een van de bekendste programmeertalen. Het is ontworpen om gegevens van verschillende websites te extraheren. Rasmus Lerdorf creëerde Personal Home Page (PHP) in 1994 en de PHP-codes werden ingesloten in HTML-codes. U kunt de PHP-codes combineren met websjablonen, gegevensbeheersystemen, webframeworks en HTML-bestanden. De webservers bestaan uit goed uitgevoerde PHP-codes en helpen ons gegevens van meerdere webpagina's te schrapen. U kunt HTML-teksten echter niet schrapen, maar kunt eenvoudig afbeeldingen, video's en audiobestanden verwerken. PHP is ook geschikt voor zelfstandige grafische toepassingen en schraapt informatie van hen.

GitHub

Met GitHub kunt u verschillende webpagina's crawlen en gegevens automatisch downloaden. Het bespaart je tijd en energie. Het kan ook bestanden van het ene systeem naar het andere overbrengen en maakt het u dus gemakkelijk om informatie van dynamische websites te extraheren.

 1. Geschikt voor programmeurs en ontwikkelaars: 

GitHub is de enige PHP-gebaseerde webschraper die is wordt gebruikt door een groot aantal programmeurs en ontwikkelaars. In tegenstelling tot andere gewone programma's voor het extraheren van gegevens, kan GitHub maximaal 100 pagina's per seconde opschrapen en worden alle kleine fouten in uw webdocumenten hersteld.Nadat de gegevens volledig zijn geschrapt, kunt u deze downloaden naar uw harde schijf voor offline gebruik De gegevensanalisten stellen altijd specifieke doelen voor hun webextractie taken, en zij gebruiken GitHub om hun taken uit te voeren. Als zij gegevens willen schrapen van de laatste berichten, kunnen zij deze gebruiken GitHub of een andere op PHP gebaseerde webschraper: ze kunnen paginatitels en beschrijvingen vastleggen en nuttige gegevens verzamelen om hun taken op het internet te volbrengen.

 2. Eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar: 

GitHub is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke webschraper. U kunt als student dit programma gebruiken om eBoeken te schrapen als, en artikelen in een groot aantal. GitHub is handig voor onderzoekers en studenten en helpt hen om hun projecten met gemak uit te voeren. In vergelijking met andere talen is PHP extreem eenvoudig te leren. Als u bekend bent met de syntaxis van Perl en C ++, kunt u snel PHP leren en profiteren van de webschraper.

 3. Ondersteunt alle besturingssystemen: 

Verbazingwekkend genoeg is GitHub compatibel met alle besturingssystemen en webbrowsers. U kunt deze webschraper ook op uw mobiele apparaat gebruiken en overal en altijd scraptaken uitvoeren. Met GitHub hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw geschraapte gegevens. In feite kunt u de kwaliteit ervan bewaken terwijl de gegevens worden geschraapt. GitHub biedt een voorbeeldoptie waarmee je de webcontent gemakkelijk kunt bekijken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved