Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert beschrijft een webpagina Scrollscraper

Er zijn fascinerende feiten over Adat Shalom die ontdekt kunnen worden door de website te bezoeken: scrollscraper adatshalom.net. De website bevat bijgewerkte informatie over de scrollscraper van de site. Een analyse van de laadsnelheid van de pagina liet zien dat de site een responssnelheid van 76 ms had. De resultaten toonden ook aan dat voor de site om een bepaalde webpagina te renderen en om alle DOM-bronnen volledig te laden, het precies 220 ms duurde. In vergelijking met andere sites geeft dit aan dat de site uitstekend is, omdat niet veel sites een webpagina sneller kunnen laden dan de eerder genoemde snelheden. De bevindingen wezen er ook op dat 57/100 normale resultaten waren en zeven tests waren succesvol, waarbij slechts één enkele test faalde. Verzoeken gedaan bij het laden van alle elementen op de hoofdpagina toonden aan dat geen van de bronnen werd gebeld en dat alle ingediende verzoeken gericht waren op scrollscraper.adats. De resultaten gaven ook aan dat de opgenomen 76 ms de langste tijd in beslag nam om de webpagina te laden en behoorde tot het oorspronkelijke domein.

Optimalisatie van de webpagina scrollscraper.adatshalom

Een pagina-optimalisatie gaf aan dat de totale grootte van de hoofdpagina van de site inderdaad 4,2 kilobytes was, wat een aanzienlijke groep normaal gemiddeld gewicht is webpagina's. Het grootste deel van de site wordt bezet door Hotmail, dat is 4,2 kB. De andere delen zijn bezet door afbeeldingen, javascripts en CSS.

Optimalisatie van HTML

De server van een website kan niet alleen de inhoud van Hotmail verkleinen, maar ook comprimeren. Het meest aanbevolen middel om gegevens te comprimeren is door GZIP te gebruiken, omdat het in staat is om de hoeveelheid gegevens die door de browser en de server gaan, te verminderen. Het verkleint ook de Hotmail-code behoorlijk en kan de grootte van de originele webpagina tot 63% reduceren.

HTTPS-certificering

Het wordt aanbevolen dat scrollscraper.adats een SSL-certificaat verkrijgt, aangezien dit geen SSL-certificaat heeft. Het belang van SSL-certificering is dat het veiliger browsen op internet mogelijk maakt door een HTTPS-verbinding mogelijk te maken.

Bezoekertoekenning

Een analyse van het aantal bezoeken wijst erop dat bijna driekwart van de bezoeken afkomstig is uit de VS. Dit betekent dat het sterk wordt aanbevolen dat scrollscraper.adatshalom.net en hun server zich in de Verenigde Staten bevinden, omdat hiermee de laadtijd voor pagina's aanzienlijk sneller is.

Social Sharing Optimization

De scrollscraper.adatshalom heeft geen open grafiekbeschrijving wat een nadeel is voor het sociale welzijn van de site, zoals de aanwezigheid op Facebook. Dit komt omdat dergelijke sites nuttig zijn bij het opbouwen van de structuur van de website en deze er ook goed uit laten zien wanneer deze op deze platforms worden gedeeld.

Codering en taal

De taal die wordt gebruikt voor de webpagina is Engels, wat een goede optie is, omdat dit de taal is die wordt gebruikt in zowel de HTML-metatag als op de webpagina. De webpagina heeft een UTF-8 die het beste formaat codering biedt vanwege een efficiënte symbooltranscriptie.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved