Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

De beste software voor webschrappen -4 Geweldige opties gedefinieerd door Semalt Expert

Webscrapingtools en -programma's zijn ontworpen om gegevens van verschillende webpagina's te extraheren. Ze zijn gemaakt in Python, JavaScript, Ruby, C ++ en andere programmeertalen en staan ook bekend als web data extractors of data harvesters. Alle tools voor webscraping kunnen op lokale computer of mobiele apparaten worden geïnstalleerd en stellen u in staat om gegevens in verschillende vormen te verzamelen. Doorgaans transformeert een webscraping-software de onbewerkte gegevens naar de gestructureerde en georganiseerde gegevens en geeft u nauwkeurige resultaten.

1. Import.io

Het is een van de beste en meest betrouwbare webscraping-software op internet. Als u inhoud van verschillende webpagina's wilt scrapen en tijd tekort wilt komen, kunt u import.io gebruiken en gegevens van zoveel pagina's schrapen als u wilt. Met deze tool kunt u tegelijkertijd meerdere scraptaken uitvoeren. Voor de complexe en dynamische sites moet je de desktop-app downloaden en genieten van een reeks unieke functies. De meest interactieve functies van import.io zijn webcrawl, beveiligde login en data-extracties. U kunt de inhoud importeren naar Google-werkbladen, Excel en Plot.ly. Je kunt ook de scraped-gegevens downloaden naar je harde schijf voor offline gebruik.

2. HarvestMan

HarvestMan is een gratis tool voor open source-gegevensschraping en webcrawl. Het is geschreven in de Python-taal en kan worden gebruikt om gegevens van verschillende webpagina's te verzamelen, te schrapen en op te slaan. De nieuwste versie heeft meer dan 50 aanpassingsopties en veel functies om van te profiteren. Eenmaal gedownload en geactiveerd, kunt u HarvestMan gebruiken om tekst, afbeeldingen en video's handig te schrapen. De meeste eigenschappen van deze tool zijn vergelijkbaar met Scrapy. HarvestMan is een flexibele en betrouwbare tool voor het schrapen van gegevens die in twee verschillende versies beschikbaar is: gratis en betaald.

3. Content Grabber

Als je gegevens wilt extraheren uit Amazon, eBay en Alibaba, is Content Grabber de juiste optie voor jou. Deze tool zorgt voor de levering van schaalbare en leesbare gegevens. Content Grabber repareert alle kleine fouten in uw gegevens en is de volgende evolutie in dataschrapingtechnologie. De software kan reisportalen en nieuwswebsites gemakkelijk verwerken. U kunt Content Grabber ook gebruiken om uw webpagina's te crawlen. De opgehaalde gegevens kunnen worden opgeslagen in Dropbox, Google Drive en Box.net. Met Content Grabber kunt u maximaal 20 scraptaken per keer uitvoeren.

4. Mozenda

Mozenda is een van de krachtigste en betrouwbaarste webschrapingstools. Het is het best bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en is ontworpen om gegevens te verzamelen en schaven met een paar klikken. Mozenda is geschikt voor programmeurs, webmasters, journalisten, wetenschappers en bedrijven. U hoeft geen Python, Ruby, C ++ of een andere programmeertaal te leren. U kunt uw gegevens eenvoudig schrapen, beheren en opslaan zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Mozenda heeft verschillende interactieve opties en functies om uw werk te vergemakkelijken. Met deze tool hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het publiceren van de gegevens. U hoeft alleen de inhoud te markeren en Mozenda zal deze automatisch naar uw site publiceren. U kunt gemakkelijk websites schrapen met cookies, omleidingen, sitemaps, AJAX en JavaScript.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport