Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: een interactief hulpmiddel om afbeeldingen te schrapen

A webschrapen software is ook bekend als data-extractietool. Het wordt gebruikt om gegevens van verschillende sites te verzamelen en om te zetten in een leesbare en schaalbare vorm. Er is een groot aantal tools voor gegevensschrapen op internet. Import.io, Kimono Labs en ParseHub zijn drie hoofdprogramma's die geschikt zijn voor bedrijven, programmeurs, freelancers, journalisten en digitale marketeers. Octoparse is echter veel beter dan ParseHub, Import.io en Kimono Labs. Het is een relatief nieuwe software met veel functies en interactieve opties.

Een hulpmiddel om afbeeldingen te schrapen:

In tegenstelling tot andere webscraping-software verwijdert Octoparse gemakkelijk afbeeldingen, PDF-bestanden en HTML-documenten. U kunt deze service regelmatig gebruiken om gegevens uit de PNG en JPG-bestanden te extraheren en deze gemakkelijk naar tekst of een ander formaat te converteren.

Klik-en-klik-interface:

Import.io, Kimono Labs en ParseHub hebben een gebruikersvriendelijke interface, maar Octoparse is vooral bekend vanwege de point-en-click-interface. Dit betekent dat u deze tool kunt gebruiken om gegevens te extraheren zonder programmeerkennis en zo veel webdocumenten kunt schrapen als u wilt. Een groot aantal tools voor gegevensschrapen is beschikbaar op internet, maar de meeste van hen kunnen niet omgaan met AJAX en JavaScript-pagina's. Verbazingwekkend genoeg kan Octoparse scrape data van sites met JavaScript, AJAX, cookies, pop-ups en omleidingen. navigeert via verschillende webpagina's en schraapt nuttige informatie voor u met slechts een paar klikken.

Volledige spambescherming:

Octoparse biedt cloudservices en interactieve API's om uw werk te vergemakkelijken. biedt volledige spambescherming en deelt uw gescraped gegevens met niemand. U kunt Octoparse gebruiken om uw webschraptaken in te roosteren en tegelijkertijd meerdere projecten voor gegevensextractie uitvoeren. Gemiddeld kunt u gegevens schrapen van 100 pagina's per seconde opslaan en alle geëxtraheerde gegevens onmiddellijk opslaan op uw harde schijf.

Dynamische doelwebsites targeten:

Een van de grootste verschillen tussen Octoparse en andere scrapingdiensten is dat Octoparse verzamelt en schaaft gegevens van dynamische sites. Het bootst het menselijke gedrag volledig na bij het bladeren door een dynamische website. U kunt Octoparse gebruiken om gegevens van complexe pagina's te schrapen en leesbare en schaalbare resultaten te krijgen. U hoeft alleen maar een optie te selecteren in het vervolgkeuzemenu en de trefwoorden in te voeren die u wilt targeten. Octoparse zal gegevens schrapen zonder de positie van uw zoekwoorden te verstoren en zal helpen om de positie van uw site in zoekmachines te verbeteren.

Geavanceerde functies van Octoparse:

Verbluffend genoeg stelt Octoparse u in staat gegevens uit HTML-documenten en PDF-bestanden te schrapen. Aan de andere kant kunnen ParseHub, Import.io en Kimono Labs HTML-tekst niet goed extraheren en kunnen de waarden voor verdere extractie niet worden aangepast. Octoparse is een geavanceerd hulpmiddel dat de reguliere expressies en XPaths aanpast en uw werk vereenvoudigt. U hoeft geen programmeertaal te leren. U hoeft Octoparse alleen maar op uw computer te downloaden en te installeren en deze tool in staat te stellen om uw projecten voor gegevensschraping te verwerken.

Bovendien kan Octoparse afbeeldingen en audio en videobestanden extraheren. U hoeft alleen de gegevens die u wilt schrapen te markeren en Octoparse de rest te laten verwerken. Het zorgt voor het leveren van kwaliteitsresultaten met een hoge snelheid.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport