Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Schraap data van Weebly Blog met deze tool

Weebly is een webhostingservice met een website-builder die u kunt slepen en neerzetten. David Rusenko, Dan Veltri en Chris Fanini hebben dit bedrijf in 2006 opgericht en drie oprichters studeerden toen bij Smeal College of Business. In 2009 heeft Weebly verschillende pro-accounts en Google AdSense-functies voor het genereren van inkomsten toegevoegd aan zijn netwerk. Het heeft momenteel meer dan 2 miljoen actieve gebruikers op het internet. Gegevensanalisten, programmeurs en ontwikkelaars schrapen vaak informatie uit het Weebly-blog en stimuleren hun eigen bedrijf.

GitHub - Een interactieve webschrapingtool:

Weebly's online maker maakt gebruik van een eenvoudige widget-gebaseerde site builder die in verschillende webbrowsers werkt. Het is misschien niet mogelijk voor ons om gegevens van deze site te extraheren met behulp van een gewoon hulpmiddel. GitHub maakt het echter gemakkelijk voor u om gegevens van Weebly en andere soortgelijke sites te schrapen. U kunt een groot aantal webpagina's targeten en er eenvoudig en gemakkelijk gegevens uit extraheren. GitHub beweert tot nu toe meer dan twee miljoen webpagina's te scrapen.

Ingebouwde functies:

De ingebouwde functies en interactieve opties van GitHub stellen u in staat gegevens veilig te schrapen van Weebly, Amazon, eBay, Alibaba en andere soortgelijke sites. U kunt zelfs prijsinformatie, afbeeldingen en productbeschrijvingen extraheren met deze tool. U kunt ook gegevens extraheren van moeilijk te doorzoeken Web 2.0 dynamische websites die JavaScript, cookies, AJAX, omleidingen en vervolgkeuzemenu's gebruiken.

Gegevens opslaan in elk formaat:

Als u een groot aantal webpagina's heeft en weinig tijd hebt, downloadt en installeert u GitHub onmiddellijk. Eenmaal geactiveerd, kan de software gegevens extraheren van gedeeltelijke of volledige websites. Bovendien kunt u de gegevens in JSON- of CSV-indeling opslaan of rechtstreeks naar uw harde schijf downloaden voor offline gebruik. U hoeft alleen het uitvoerbestandsformaat te selecteren en GitHub in staat te stellen gegevens in dat formaat op te slaan. Als alternatief kunt u de informatie opslaan in de interactieve database van GitHub en uw tijd en energie besparen.

GitHub fungeert als een krachtig visueel ontwerpprogramma en legt gegevens gemakkelijk vast. Het is in staat ongestructureerde gegevens om te zetten in een gestructureerde en georganiseerde vorm. Met de vooraf gedefinieerde opties kunnen de gegevens worden opgeslagen in Excel, SQL en CSV-indeling.

Blijf regelmatig bijgewerkt:

Als uw project voor het extraheren van gegevens regelmatige updates vereist, kunt u in de planningsmodule van GitHub de periodieke extractieschema's definiëren. Dit betekent dat u op verschillende tijdstippen gegevens van verschillende webpagina's kunt extraheren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. U kunt tekst, afbeeldingen, video en audiobestanden schrapen met deze interactieve en nuttige tool.

Geschikt voor programmeurs en niet-programmeurs:

GitHub is geschikt voor zowel programmeurs als niet-programmeurs. Projecten op GitHub kunnen worden geopend en gemanipuleerd met behulp van een standaard Git-opdrachtregelinterface. GitHub heeft meerdere desktopclients en Git-plug-ins gemaakt. Alle plug-ins en opties zijn geschikt voor webontwikkelaars en programmeurs en vergemakkelijken hun werk tot op zekere hoogte. U kunt zoveel webpagina's schrapen als u wilt en u hoeft helemaal geen programmeertaal te leren. Als je niet over de basiskennis van Python, PHP, C ++ en JavaScript beschikt, kun je GitHub nog steeds gebruiken en gemakkelijk data van dynamische en complexe sites schrapen.

U kunt de CAPTCHA-beveiliging van de doelsite ook omzeilen met behulp van de geautomatiseerde decaptcha-services van GitHub.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport