Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: 4 verschillende manieren om afbeeldingen uit videobestanden te extraheren

Wilt u een afbeelding van een videobestand pakken? De meeste televisieprogramma's en films worden gefilmd met ongeveer 23-30 beelden per seconde, en elke afzonderlijke afbeelding wordt een frame genoemd. Dus dat is waar de term frames per seconde (FPS) vandaan kwam. Misschien wil je een bepaald moment vastleggen, maar eindigen met een lelijk of gênant kader. U hebt alleen een betrouwbaar programma of service nodig die afbeeldingen uit een videobestand kan extraheren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 1. Gratis video naar JPG Converter 

Net als andere DvdVideoSoft-producten staat Free Video to JPG Converter bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Dit programma is gebundeld met de Opencandy adware en haalt gemakkelijk afbeeldingen uit een videobestand. U kunt afbeeldingen rechtstreeks naar uw harde schijf downloaden in JPG- of PNG-indeling. U hoeft alleen maar het aantal videobestanden toe te voegen met de knop Bestand toevoegen of slepen en neerzetten. Deze tool ondersteunt alle video-indelingen zoals WMV, VOB, MKV, MP4, AVI en FLV. Het kost slechts een paar minuten om meerdere afbeeldingen uit een videobestand te extraheren. Free Video to JPG Converter zal afbeeldingen downloaden naar uw harde schijf in hun originele kleuren en uiterlijk.

 2. VLC Media Player 

VLC is een open-source mediaspeler die wordt gebruikt om reeksen foto's uit een videobestand te extraheren en op te slaan. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en heeft een groot aantal interactieve opties en functies. Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, VLC Media Player haalt gemakkelijk foto's uit een specifieke YouTube- of DailyMotion-video en downloadt de afbeeldingen onmiddellijk naar uw harde schijf. Als u niet zeker bent van de framerate van de video, raden we u aan op Ctrl + J te drukken en een framesnelheidnummer te zoeken. kan je video direct afspelen en de foto's beginnen automatisch te schrapen.

 3. VirtualDub 

VirtualDub is een van de beste en meest betrouwbare videoverwerkingshulpmiddelen op het internet Het bestaat al een hele tijd en kan worden gebruikt voor het extraheren van afbeeldingen uit een bepaald videobestand ctieve kenmerken van deze tool is dat het bestanden zoals MP4, MOV en MKV ondersteunt. Eenmaal gedownload en geactiveerd, kunt u deze tool gebruiken om zoveel afbeeldingen van een video te extraheren als u wilt. Ga naar de optie Video> Frame en selecteer de optie Decimeren. Hier moet je een aantal van je afbeelding invoeren en comfortabel naar je harde schijf downloaden. Het is geschikt voor zowel experts als nieuwkomers.

 4. FFmpeg 

Met FFMpeg kunt u eenvoudig videobestanden afspelen en er interactieve afbeeldingen uit extraheren. Deze tool is geschikt voor professionals en niet-professionals en moet met zorg worden behandeld. FFmpeg ondersteunt honderden tot duizenden opdrachten en u zou de documentatie moeten lezen om te begrijpen hoe FFmpeg op een betere manier kan worden gebruikt. Het is een gratis, feature-rijk en lichtgewicht programma. Afgezien van het extraheren van afbeeldingen, kan FFMpeg elk type video of audio afspelen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport