Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Mozenda - All Features Een Good Data Scraper Should Have

Mozenda is een van de beste, krachtige, nuttige en uitgebreide webscraping hulpmiddelen op internet. Het heeft een groot aantal functies en is ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken.

Door met Mozenda samen te werken, kunt u uw datasets exponentieel laten groeien. U kunt ook nieuwe soorten deliverables maken en zo uw bedrijf verbeteren. Het is veilig om te zeggen dat de trainings- en ondersteuningsmiddelen van Mozenda de beste zijn in de branche. Deze tool wordt geleverd met nuttig trainingsmateriaal en je kunt ook contact opnemen met de productexperts om meer te weten te komen over Mozenda.

Gegevens uit lijsten en diagrammen schrapen:

Een groot aantal sites gebruikt kaarten, lijsten en tabellen om hun inhoud te organiseren en te structureren. Met Mozenda kunt u gemakkelijk deze grafieken, tabellen en lijsten detecteren en uw eigen agenten bouwen. Bovendien helpt deze tool u bij het verzamelen van nauwkeurige informatie op internet. Mozenda maakt het gemakkelijk voor u om gegevens te schrapen van websites met ingewikkelde paginastructuren en geneste categorieën. Het detecteert automatisch namen, bijbehorende waarden en e-mailadressen en bouwt datasets om uw werk te vergemakkelijken.

Het is misschien niet mogelijk voor u om informatie correct uit tabellen te schrappen. Tafels en diagrammen vormen zelfs uitdagingen voor alle web scrapers. In tegenstelling tot Import.io en Kimono Labs, heeft Mozenda een interactieve machine learning technologie. Deze tool kan gemakkelijk informatie uit grafieken en tabellen schrapen en bespaart u tijd en energie.

Importeer gegevens in elk formaat:

Mozenda is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke Met deze tool kunt u eenvoudig gegevens uit verschillende webdocumenten extraheren en HTML-tekst combineren met afbeeldingen en video's om uw website een interactieve en mooie uitstraling te geven. Bovendien kunt u met Mozenda gegevens importeren in dergelijke indelingen: Word, PDF, Excel, CSV en JSON. U kunt de inhoud direct naar uw harde schijf downloaden voor offlinegebruik.

Verschillende webdocumenten vergelijken:

Met deze nieuwe functie kunnen we de inline bekijken gegevensveranderingen op een betere manier. We kunnen ook verschillende webdocumenten vergelijken om nuttige inhoud te verkrijgen. Zo kunnen we Mozenda gebruiken om pro te vergelijken kanaalbeschrijvingen, afbeeldingen en prijsinformatie van Amazon en eBay. Zodra de gegevens volledig zijn geschrapt, wordt deze naar uw harde schijf gedownload of opgeslagen in de database van Mozenda. U kunt later toegang krijgen tot deze inhoud en deze publiceren op uw site.

Unieke kenmerken:

Met de optie Uniek veld kunt u op een betere manier een back-up van uw bestanden maken. Als u uw gegevens van de ene site naar de andere wilt verplaatsen, kunt u deze functie activeren en Mozenda toestemming geven om een back-up van uw webinhoud te maken. Deze functie is niet beschikbaar in de gratis versie van Mozenda. U zou dus moeten opteren voor de premium-versie om toegang te krijgen tot deze functies.

Voor de geavanceerde gebruikers zijn er een groot aantal verbazingwekkende functies en opties. Ze kunnen bijvoorbeeld gegevens schrapen uit HTML-documenten, PDF-bestanden en afbeeldingen. Ze kunnen ook gegevens exporteren naar een aantal formaten en specifieke codes schrijven.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport