Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: wil je webcontent schrapen? FMiner is de nummer één optie voor u

Webscraping is de praktijk van het extraheren van informatie van verschillende webpagina's. De huidige webscraping oplossingen variëren van de ad-hoc tot volledig geautomatiseerde systemen en kunnen een hele website omzetten in gestructureerde informatie. FMiner is de meest accurate en betrouwbare tool op het internet die zowel afbeeldingen als teksten kan schrapen. Regels voor het schrapen zijn gerangschikt in de vorm van een boom en u kunt de knooppunten in deze boom toevoegen en wijzigen.

Gebruik FMiner voor het schrapen van dynamische inhoud:

Als u gegevens wilt extraheren uit dynamische of geavanceerde websites, is FMiner de juiste optie voor u. In tegenstelling tot andere gewone datacrapers, heeft FMiner een machine learning-technologie en richt het zich op een groot aantal webpagina's. Allereerst navigeert het door verschillende dynamische websites en verzamelt nuttige informatie voor u. In de volgende stap schrapt deze tool de gegevens en bewerkt/repareert alle fouten. Het kan zowel eenvoudige als complexe scraptaken uitvoeren en bevat verschillende opties en functies om zelfs de meest gecompliceerde problemen op te lossen.

Twee hoofdopties van FMiner:

FMiner heeft verschillende geavanceerde functies en opties en is ontworpen om geavanceerde data-extractietaken aan te kunnen. Als gebruiker kunt u profiteren van de twee belangrijkste opties: gegevensidentificatie en spambescherming. Met de optie voor gegevensidentificatie kunt u verschillende gegevenspatronen identificeren en nuttige webpagina's voor uzelf herkennen. Bovendien zorgt FMiner voor volledige spambeveiliging en de scraped data wordt nooit met iemand anders gedeeld. De software kan verschillende extractietaken uitvoeren en wijzigt uw webpagina's volgens uw vereisten.U kunt FMiner gebruiken om verschillende websites te scannen en gegevens gemakkelijk op te slaan in CSV- of JSON-formaten.

Gratis en betaalde versies:

De gratis versie van FMiner is geschikt voor niet-programmeurs, freelancers, kleine en middelgrote bedrijven De betaalde versie is goed voor programmeurs, grote bedrijven en topmerken Er zijn twee soorten betaalde versies: FMiner Basic ($ 168) en FMiner Pro ($ 398) U kunt eenvoudig een betaalde versie kiezen en zoveel webpagina's schrapen als u wilt. Met FMiner kunt u de kwaliteit van uw gegevens bewaken terwijl deze wordt geschraapt. Deze tool is geschikt voor maximaal tweehonderd data-extractietaken in een uur en bespaart u tijd en energie.

Download de gratis versie om de functies van FMiner te testen:

Fminer.com biedt een gratis proefperiode aan. Je kunt deze gratis versie downloaden om alle basisfuncties van FMiner te ontgrendelen. Met deze 14-daagse proefversie kunt u maximaal tweeduizend webpagina's handig schrapen. Zodra de abonnementsperiode is verstreken, kunt u FMiner Basic of FMiner Pro kopen om door te gaan webpagina's met de grootst mogelijke kwaliteit schrapen.

Met alle belangrijke voordelen en voordelen die FMiner biedt, moet u deze tool proberen. FMiner is een goed alternatief voor Screen Scraper en Import.io. In tegenstelling tot deze hulpmiddelen, wordt FMiner geleverd met geavanceerde crawltechnologie en worden gegevens binnen een uur uit honderden pagina's geëxtraheerd. U bent verzekerd van hoogwaardige informatie en 99,9% nauwkeurigheid. Verschillende mensen kiezen voor FMiner vanwege de geweldige functies. Deze software kan gegevens van sites met cookies en doorverwijzingen extraheren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport