Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunnen lange-staartwoorden van Amazon bijdragen aan uw Amazon SEO-inspanningen?

Heeft u zich afgevraagd wat de rol is van zoektermen met lange staart voor uw aanbiedingoptimalisatie en waarom duizenden verkopers moeite hebben om ze te vinden? Het belang van lange-staartzinnen kan niet worden onderschat omdat er termen met een lage concurrentie zijn die een mogelijkheid bieden om hoog te scoren in een bepaalde niche. Deze woorden zijn altijd goed geconverteerd omdat ze door mensen worden gebruikt om een exact product op Amazon te vinden. Met andere woorden, gebruikers die de precieze query's in Amazon-box invoegen, ontvangen de juiste antwoorden.

Veel Amazon-verkopers staan echter sceptisch tegenover de zoektermen waarnaar vrijwel niemand op zoek is. Bovendien is het ingewikkelder om dergelijke woorden te vinden dan korte en grote volumefrasen. Het kan een uitdaging zijn om de exacte zoektermen te kiezen die uw doelgroep gebruikt om uw producten te vinden.

In dit bericht zal ik alle mythes verdrijven betreffende de rol van zoektermen met lange staart voor de ontwikkeling van Amazon-bedrijven. Ik ga je bewijzen dat long tail-zoekwoorden als een onverslaanbare bron van gericht verkeer dienen.

Maar laten we eerst bespreken wat de zoektermen met lange staart zijn en hoe ze te onderscheiden van gewone lange uitdrukkingen?

Wat zijn de long-tail zoektermen?

U kunt op het web talloze definities van long-tails-zoektermen vinden. Laat ons u onze interpretatie geven van begrip van lange staart zoektermen dat ik redelijk nauwkeurig vind.

Long-tail-sleutelwoorden zijn de specifieke zoekzinnen met laag volume, die de bedoeling van een bepaalde gebruiker aangeven. Deze zoektermen bestaan meestal uit drie of meer woorden. Ze onderscheiden zich door hun specificiteit.

Het is gemakkelijk om long-tail-zinnen te onderscheiden van veelgebruikte zoekwoorden. Je kunt meestal vertellen welke langstaarten zijn door je af te vragen: "Welke van deze termen hebben een duidelijke en specifieke bedoeling achter zich?"

Hoe een lang staartbeginsel van toepassing is naar zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Long-tail-sleutelwoorden kunnen worden beschouwd als de enorme mogelijkheden voor zoekmachines en een goede manier voor ontwikkeling van Amazon-bedrijven.

Het is redelijk om te streven naar een hoge rangorde voor minder populaire branchegerelateerde zoektermen dan te proberen uw product hoog te laten scoren op Amazon voor de meest populaire zoekopdrachten.

Zulke woorden kunnen een groot deel van uw zoekverkeer veroorzaken. Volgens de cijfers van de industrie vormen long-tail-zoektermen ongeveer 70% van het totale verkeer op de Amazon-marktplaats.

Bovendien zijn zoektermen met een lange staart termen met weinig concurrentie. Dat is waarom ze gemakkelijk te rangschikken zijn. Dus met behulp van dergelijke unieke, relevante zinnen kun je een waardering geven aan de TOP van je categorie of subcategorie, en vervolgens zullen ze je aanbieding doorsturen naar de TOP of Amazon zoekresultatenpagina.

En tot slot, vergeet niet het conversiepotentieel van de lange staart Amazon-zoekwoorden. Als u een slimme aanpak hebt voor uw zoekwoordonderzoekcampagne, vindt u de exacte woorden waarnaar uw potentiële klanten op zoek zijn. In de meeste gevallen zijn dit koopintentiezoekwoorden op Amazon die korte productkenmerken of merknamen bevatten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport