Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: wil je Forums met meerdere bedreigingen schrapen? Bekende Python-bibliotheken zullen deze taak vergemakkelijken

Een forum, ook wel het prikbord genoemd, is een discussielocatie waar mensen gesprekken in de vorm van sms-berichten. Forums verschillen van een chatroom en hebben een bepaalde verzameling jargons die ermee verbonden zijn. Afhankelijk van het toegangsniveau van de gebruikers of de forumconfiguratie, moet een bericht mogelijk worden goedgekeurd door de moderators voordat het zichtbaar wordt. Het is misschien niet mogelijk voor gewone mensen om forums met meerdere threads te schrapen. U kunt echter verschillende Python-bibliotheken gebruiken om nuttige informatie uit de internetforums te halen.

Python-bibliotheken voor het schrappen van forums:

Python wordt veel gebruikt in verschillende disciplines en industrieën, omdat het heel gemakkelijk is om mee te werken. Het is geholpen door een schat aan projecten van derden, zoals add-ins en bibliotheken. Programmeurs en ontwikkelaars kunnen verschillende Python-bibliotheken gebruiken om gegevens te schrapen van gele pagina's, witte pagina's, discussiefora en dynamische sites. Enkele van de beroemdste bibliotheken zijn hieronder besproken.

 1. Pyglet 

Het is een platformoverschrijdend platform voor multimedia en grafische afbeeldingen. U kunt deze Python-bibliotheek gebruiken om online forums te schrapen. Pyglet biedt eenvoudige toegang tot tekstberichten en afbeeldingen. U kunt ook verschillende audio en videobestanden targeten en e-mailadressen extraheren van websites en forums. Dit framework is compatibel met Linux, Windows en Mac OS X en heeft een licentie van BSD.

 2. Peewee 

Het is een kleine maar krachtige Python-bibliotheek voor het verzamelen en extraheren van gegevens uit discussieforums en privéblogs. Een van de meest onderscheidende functies van Peewee is dat het een veilig en programmatisch pad biedt voor toegang tot de databronesources. Met deze bibliotheek kunt u eenvoudig tekst en afbeeldingen schrapen en de opgehaalde gegevens op uw harde schijf opslaan. Verschillende retailers gebruiken Peewee om gegevens van de sites van hun concurrenten te schrapen.

 3. Splinter 

Splinter is een van de beste en nuttigste Python-bibliotheken. Het helpt bij het testen van verschillende webapplicaties en schrapt data van het net. Splinter vereist verschillende stuurprogramma's om met browsers zoals Firefox en Chrome te werken. Als u informatie van webpagina's, gele pagina's en discussiefora wilt schrapen, zal deze Python-bibliotheek uw werk aanzienlijk vergemakkelijken.

 4. Pijl 

Met Arrow kunt u gemakkelijk gegevens schrappen van dynamische sites, e-commerce websites, reisportalen, witte pagina's, discussieforums en nieuwsuitzendingen. Het is een van de beste en meest betrouwbare Python-bibliotheken. Arrow is vooral bekend om zijn interactieve functies en opties en is geschikt voor ontwikkelaars en programmeurs. Het helpt bij het toevoegen van uniekheid aan uw geschraapte gegevens en biedt verschillende plug-ins voor WordPress-sites.

 5. Verzoeken 

Verzoeken is een beroemde HTTP-bibliotheek voor Python. U kunt eenvoudig communiceren met API's en uw webpagina's indexeren met behulp van Verzoeken. Verbazingwekkend genoeg helpt dit Python-framework internetforums en webpagina's te schrapen.

 6. BeautifulSoup 

BeautifulSoup kan gegevens uit de XML- en HTML-bestanden halen. Hiermee kunt u een boom analyseren en meerdere webschraping taken tegelijkertijd uitvoeren. U kunt eenvoudig webinhoud bewerken en organiseren en discussieforums uitpakken met BeautifulSoup. Het biedt vergelijkbare functies als MATLAB.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport