Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt stelt een hulpmiddel voor om gegevens uit HTML-tabellen te extraheren

Een HTML-tabel is een gestructureerde reeks gegevens bestaande uit kolommen en rijen. Hiermee kunnen we eenvoudig en snel waarden opzoeken die wijzen op bepaalde soorten verbindingen tussen verschillende soorten gegevens. Er is een groot aantal tools voor het schrapen van gegevens op het net. Sommigen van hen zijn geschikt voor programmeurs en ontwikkelaars, terwijl de andere goed zijn voor middelgrote en grote bedrijven.

Inleiding tot UiPath

UiPath is een webscraping hulpmiddel dat in staat is om elk type gegevens uit HTML-tabellen, dynamische sites en webapplicaties., In de eerste stap moet je naar het Ontwerp-menu gaan en op de optie Web Scraping klikken. Zodra u het gebied Extract Wizard ziet, zou u op de knop Volgende moeten klikken om gegevens comfortabel en direct uit HTML-bestanden te schrapen. Als de tabel verschillende pagina's omvat, zal deze webschraper doorgaan met het vastleggen van de gegevens totdat de gegevens volledig zijn geschraapt.

1. Gegevens opslaan in elk formaat:

Met UiPath kunt u gegevens opslaan in CSV- en JSON-formaten. Zelfs de niet-technische gebruikers kunnen UiPath efficiënt gebruiken, en ze hoeven geen geavanceerde programmeertalen te leren, zoals Python, JavaScript, PHP en C ++. Er is een groot aantal webscraping- of data-extractietools op het internet, maar UiPath staat algemeen bekend om zijn interactieve functies en unieke opties. Nadat de gegevens zijn gescrapt, kunt u deze rechtstreeks downloaden naar uw computersysteem voor offline gebruik of importeren naar een geschikt formaat.

2. Sorteer de webinhoud:

De gegevens worden gewoonlijk in de onbewerkte en ongestructureerde vorm weergegeven en het is niet mogelijk om deze te organiseren en te structureren met een gewoon hulpmiddel. UiPath maakt het u echter gemakkelijk om de inhoud te verzamelen en te organiseren volgens uw vereisten. Deze webschrapingtool verzamelt informatie van verschillende e-mailadressen, dynamische sites, eenvoudige webpagina's, gele pagina's, witte pagina's, discussieforums en sociale mediasites. U kunt onbewerkte gegevens eenvoudig omzetten in een leesbare en schaalbare vorm en uw tijd en energie besparen. Met UiPath kunt u een groot aantal webschrapingstaken tegelijk uitvoeren en krijgt u nauwkeurige, authentieke en betrouwbare resultaten met slechts een paar klikken.

3. Professionele vermeldingen schrappen:

Een ander voordeel van UiPath is dat het professionele vermeldingen gemakkelijk kan schrapen en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en nauwkeurigheid van gegevens. De software is handig voor e-commerce websites, vindt de professionele lijsten, organiseert de informatie en levert u binnen enkele seconden resultaten van hoge kwaliteit.

Met dit programma bent u zeker van leesbare gegevens. UiPath is in staat om alle kleine fouten in uw gegevens te repareren en verstoort de positie van short-tail en long-tail keywords niet. In vergelijking met andere webscrapingtools, kan UiPath informatie uit de Google-koppelingen met een hoge snelheid extraheren en de nauwkeurigheid tijdens het hele proces behouden. Als u waardevolle en betrouwbare geografische informatie wilt verzamelen, moet u voor UiPath kiezen en uw werk meteen gedaan krijgen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport