Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt vertelt hoe tekst van websites kan worden gedownload

Het is verbazingwekkend hoeveel content elke dag wordt gegenereerd en online belandt. Van onderzoekswerk tot winkelgegevens, al deze waardevolle informatie is eenvoudig toegankelijk via dergelijke websites. Maar er zijn gevallen waarin u dergelijke gegevens uit webpagina's moet extraheren om elders te gebruiken. Hoewel je zou kunnen proberen de gegevens handmatig te kopiëren en plakken, zul je je uiteindelijk realiseren hoe tijdrovend dit kan zijn.

Zijn er betere manieren om tekst te downloaden van websites die u vraagt? Ja er zijn. Hoewel sommige van deze programma's vereisen dat je programma's installeert, zal de meerderheid deze ontmoedigende taak veel gemakkelijker maken. Laten we een paar van hen bekijken:

HTTC-website copy-tool

Dit is GPL-vrije software die kan worden gebruikt als een offline browserhulpprogramma. Het staat u daarom toe om een webpagina lokaal te downloaden en om alle mappen samen te stellen en om de media op een dergelijke site op te halen. Zo krijgt u toegang tot alle tekst van de webpagina, lokaal in het HTML-bestand, van waaruit u het vervolgens naar de gewenste locatie kunt kopiëren.

Tekst

Als u snel naar tekst op een webpagina moet gaan, dan is dit de tool die u kunt gebruiken. Op deze website kunt u een tekstversie van een site bekijken. Ga gewoon naar hun startpagina en plak de link naar de webpagina die u wilt openen. De tool verwijdert automatisch al het andere van de webpagina en laat de platte tekst achter. Dit is handig, want het enige dat u nu hoeft te doen, is de tekst zonder opmaak kopiëren. In tegenstelling tot andere hulpprogramma's is deze volledig online, wat een nadeel kan zijn omdat u verbonden moet zijn met het net als u tekst van een site wilt extraheren.

Import.io

Net als de vorige tool is deze ook webgebaseerd. Wanneer u de startpagina van de startpagina opent, typt of plakt u de link naar de site waarvan u de tekst wilt extraheren. De tool analyseert de webpagina en voert verschillende inhoud uit, zoals tekst, afbeeldingen en zelfs JSON of door tabs gescheiden formaten. Natuurlijk zult u de "magische" modus moeten gebruiken om toegang te krijgen tot sommige van deze geavanceerde futures.

Octoparse

Stel dat u tekst van verschillende webpagina's wilt downloaden zonder ze telkens te hoeven laden? Nou, Octoparse laat je precies dat doen. De tool heeft een grote variëteit aan configuraties waarmee u precies kunt specificeren wat u wilt en u daarmee de tijd bespaart die nodig is om zo'n taak uit te voeren. De tool is in staat zowel gestructureerde als ongestructureerde data te extraheren. Het zal daarom in staat zijn om alle tekstgegevens te verzamelen die zijn samengesteld uit tekenreeksen.

Uipath

De waarheid is dat het lastig kan zijn om handmatig door sommige sites te manoeuvreren om tekst van ze te kopiëren, Uipath automatiseert dit terwijl je nog steeds grijpt waarvoor je bent gekomen: de tekst binnen de site. Deze tool is zelfs in staat om verschillende soorten gegevens op het scherm te lezen en emuleert ook menselijke acties zoals invullen en klikken van formulieren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport