Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Web Sitelerinden Metni Nasıl İndirileceğini Söyler

Ne kadar çok içerik her gün oluşturulduğu ve çevrimiçi olduğu şaşırtıcı. Araştırma eserinden alışveriş verilerine kadar tüm bu değerli bilgilere bu tür web siteleri aracılığıyla kolaylıkla erişilebilir. Ancak, başka yerlerde kullanılmak üzere web sayfalarından bu tür verileri çıkarmanız gereken durumlar vardır. Verileri elle kopyalayıp yapıştırmayı deneyebilirsiniz, ancak sonuçta bunun ne kadar zaman alacağını bileceksiniz.

Peki, sormak web sitelerinden metin indirmek için daha iyi yollar var mı? Evet var. Bazıları program yüklemenizi gerektirecek olsa da, çoğunluk bu korkutucu görevi daha kolay başa çıkacak hale getirecek. Bazılarına bakalım:

HTTrack web sitesi kopyalama aracı

Bu, çevrimdışı bir tarayıcı yardımcı programı olarak kullanılabilen GPL özgür yazılımdır. Bu nedenle, bir web sayfasını yerel olarak indirmenize ve böyle bir sitede bulunan medyayı getirirken tüm dizinleri kurmanıza izin verir. Bu, web sayfasındaki HTML dosyasındaki tüm metne yerel olarak istediğiniz konuma kopyalayabileceğiniz yerden erişmenizi sağlayacaktır.

Textise

Bir web sayfasındaki metne hızlı bir şekilde erişmeniz gerekiyorsa bu kullanımı kolay bir araçtır, bu web sitesi bir sitenin salt metin sürümünü görüntülemenizi sağlar. Sadece kendi ana sayfasına gidin ve bağlantıyı erişmek istediğiniz web sayfasına yapıştırın. Araç, düz metin bırakarak web sayfasından otomatik olarak her şeyi kaldırır. Şimdi yapmanız gereken tek şey düz metinleri kopyalamak gibi bu, kullanışlı gelecektir. Diğer araçların aksine, bu bir tamamen çevrimiçi olup, bir siteden herhangi bir metni çıkarmak istiyorsanız, ağa bağlı olmak zorunda olduğunuzdan bir dezavantaj olabilir?

Import.io

Önceki araç gibi, bu da web tabanlı. Ana sayfasına erişirken, metin ayıklamak istediğiniz siteye bağlantı yazabilir veya yapıştırabilirsiniz. Araç, web sayfasını analiz eder ve metin, görüntüler ve hatta JSON veya sekmeyle ayrılmış biçimler gibi farklı içerik çıktılar. Tabii ki, bu gelişmiş hediye bazılarına erişmek için "sihirli" mod kullanmanız gerekecek.

Octoparse

Her seferinde birer birer tane yüklemek zorunda kalmadan farklı web sayfalarından metin indirmek istediğinizi varsayalım. Octoparse, tam olarak bunu yapmanızı sağlar. Aracın tam olarak ne istediğinizi belirtmenizi sağlayan çok çeşitli konfigürasyonlar vardır, böylelikle böyle bir görevi yerine getirmeniz için size zaman kazandırır. Araç yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verileri ayıklayabilir. Bu nedenle, dizelerden oluşan tüm metin verilerini alabilir.

Uipath

Gerçek şu ki, bazı siteler aracılığıyla manuel olarak onlardan metni kopyalamaya çalışmak manevra için yorucu olabilir, Uipath bunu otomatik hale getirirken hala geldiğiniz şeyi kapar: site içindeki metin. Bu araç, ekrandaki farklı veri türlerini bile okuyabilir ve ayrıca form doldurma ve tıklama gibi insan eylemlerini taklit eder.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport