Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bilmeniz gereken etkin ve ücretsiz Amazon satıcı araçları nelerdir?

Çoğu satıcı, ürünlerini bu platformda perakende satmak için ödemeleri gereken çok sayıda ücret hakkında bilgi sahibi oldukları için, işlerini Amazon'da kurmaktan korkuyorlar. Aylık plan, FBA karşılama ücretleri, Amazon'un sevk ücreti ve diğer envanter ücretleri var. Bir Amazon Satıcı Merkezi katılımcısı olarak ödemeniz gereken ücretlerin sayısı hakkında konuşmuyorum. Bununla birlikte, paranızı kurtarmak için kullanışlı bir yöntem bulmak her zaman mümkündür.

Bu yazıda, iş potansiyelinizi arttırmada son derece yardımcı olabilecek ücretsiz Amazon satıcı araçlarından bahsedeceğim. Bu araçları hala bilmiyorsanız, kullanıcı dostu ve özellikle Amazon satıcıları için tasarlanmış oldukları için onlara aşina olmanın zamanı geldi. Bazı profesyonel yardıma ihtiyacı olan Amazon FBA satıcısı iseniz, bu ücretsiz Amazon satıcı araçları sizin için kullanışlı gelecektir.


Satışlarınızı artırmanıza yardımcı olacak ücretsiz Amazon satıcı araçları

  •  Kârlılık hesaplayıcısı 

Her Amazon satıcısı, bu veya bir ürünün satılacağı miktarı bilmelidir. Dolayısıyla, ürünlerinizi Amazon'da başlatmadan önce gerekli hesaplamaları yapmak zorundasınız. Para kaybetmemek ve net kârınızı göstermek için size yardımcı olacaktır.

Üçüncü taraf satıcı veya satıcı olun, karlılık hesaplayıcı kâr ve harcamalarınızı tanımanıza yardımcı olacaktır. Bu hesap makinesinin kullanımı kolaydır. Sadece ürününüzün bağlantısını sisteme eklemeniz yeterlidir ve gerçekleşme maliyetleri ve harcamaları size sağlayacaktır. Ayrıca gerçek zamanlı maliyet karşılaştırmalarını görebilirsiniz. Burada, sattığınız pazara göre hesaplanan ücretlerin isteyip istemediğinizi seçme seçeneğiniz vardır. Ardından, satmayı planladığınıza uyan bir ürün seçmeniz gerekecektir. Burada doğru hesaplamaları almak için uygun bir kategori ücreti uygulamalısınız. "Satıcı gerçekleştirme maliyeti" bölümünde hem Amazon gerçekleştirme hizmetleri hem de gerçekleştirmeniz için numarayı doldurabilirsiniz. Tüm hesaplamalar neticesinde bir net kâr elde edersiniz. Satış Koçu, satıcılara ürün önerilerini sunan bir araçtır.

  •  Satış Koçu 

Amazon'da hangi ürünleri satmanız gerektiğini fikirler arıyorsanız, bu araçlar sizin için onları önerecektir. Bu öneriler pazar araştırmacıları ve pazar ve rekabetçi analiz temel alınarak hazırlanmıştır. Bu önerileri, müşterinizin ilgisine, rekabetçi sipariş miktarına, mevcut envanterinize ve diğer faktörlere göre kişiselleştirebilirsiniz. Neyse ki, Amazon Satış Koçu yazılımı esnektir.

Satış Koçu aracını açın ve "Büyüme" sekmesini seçin. Burada, marka adlarını (varsa) bir üst kutuya yerleştirebilir veya bu kutuyu boş bırakabilirsiniz. Bundan sonra en çok ilgilendiğiniz kategoriyi seçin. Son olarak, "Tercihleri Kaydet" düğmesine tıklayın. Ardından "Raporlar tezgahı" na gidin ve "Amazon satış koçu" nu seçin. Açılır menü görürsünüz. Burada "Ürünler" seçeneğini tıklamanız ve ürün listesini ve müşterinin ilgisini çeken öğeleri seyretmeniz gerekiyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport