Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sponsorlu kampanyalarla Amazon'daki satışlarımı nasıl geliştireceğimi gösterebilir misiniz?

Eski bir SEO ve e-ticaret danışmanı olarak, sponsorluğa dayalı kampanyalara odaklanmamak veya ağırlıklı olarak Amazon'un asal üyeleriyle uğraşmaktan başka, çok çeşitli şekillerde Amazon satışlarını nasıl artıracağını biliyorum. satış. Ancak şu anki sorunuzla ilgili olarak, sponsorlu ürünlerle gerçek hayatta yapılan testlerden elde ettiğimiz birkaç pratik bulgu var. Onları oradaki en yaygın organik saflarla karşılaştırdığınızda, Amazon'daki satışlarınızı nasıl artıracağınız aşağıda açıklanmaktadır: - E-ticaret ve sponsorlu kampanyalar konusuna özel olarak verilen en son vaka analizlerinden birini analiz ederek aşağıdaki önerileri ve yol haritası önerilerini kullanın modern çevrimiçi perakende satışları ve aslanın damla nakliyesi ticaret projelerinin payı. Yani, aşağıda her şey bu görevi yerine getirmek için gereken geliyor.

Sponsorlu Ürünlerle Amazon'da Satış Geliştirme - Örnek Olay İncelemesi

Amazon satışlarını agresif bir şekilde nasıl artıracağımızı öğrenmek için pratik bir test yaptık sponsorlu kampanyalar. Doğru ürün anahtar kelimeleri üzerindeki yoğun ve hızlı teklif vermenin kesinlikle daha iyi satışlarla sonuçlanacağı düşünülürse, soru - bizim test edilen stratejimiz, aynı anda organik satışları artırma doğrultusunda organik sıralamayı iyileştirebilir mi? Test kampanyamızın amacı buydu. Denemeden önce, organik sıralamayı izlemek için 2 ASIN ve 4 anahtar kelime ile başlamak için temiz bir haftalık temel vardı. İlk dönem başarılı bir şekilde geçildiğinde, noktaya gelebiliriz. Peki, sponsor satış kampanyalarıyla Amazon satışlarını nasıl geliştireceksiniz - ve hepsinden sonra mümkün mü? Dolayısıyla agresif teklif temelli sponsorluk anahtar kelime stratejimiz nihayet harekete geçirildi. Sonuç olarak, ölçülebilir bir organik artış sağlamak için - hem şu anki sıralamızda hem de Amazon satışlarında.

Sadece Sponsorlu Ürünler'i kullandığımız 18 günlük soruşturma döneminde Amazon'daki satışları bu sponsorlu kampanyalarla nasıl iyileştireceğimizi bulduk. Bunu yaparak, bu yaklaşımın kapıyı daha da etkileyici sonuçlar için açık bıraktığına karar verdik. Bu, benzer bir yaklaşımın, daha uzun vadeli bir çerçeve ile ele alındığında ve daha fazla ASIN seçildiğinde, aynı stratejinin çok daha önemli başarılar sağlayacağı, daha avantajlı sonuçlar üretebileceği anlamına geliyor. Ve nihayet her şeyi birlikte toplayalım. Yani, kampanyamız tam ölçekte çalışmaya başladığında, 18 gün boyunca analizden sonra şu sonuçları elde ettik:

  • Doğru seçilmiş arama terimlerine (anahtar kelimeler) sahip olduğumuz için, (fiyat rekabetçiliği, yeterli kullanılabilirlik, hassas seçim ve iyi satış geçmişi gibi diğer büyük önemli faktörlerin yanı sıra, Amazon aramasında artan çevrimiçi görünürlükten yararlanma imkânı sağlıyordu.
  • Amazon'daki çevrimiçi aramaya ürünün maruz kalmasının önemli faktörleri ve ölçütleri için oldukça ölçülebilir bir büyüme gösterdi ve bu nedenle kesinlikle daha iyi bir ürün satın alınabilirliği sağladı.
  • Organik trafiğin yaklaşık 1,6 kat arttığını gördük. Birkaç temel hedef arama terimi, organik sıralamadaki gerçek artışın kanıtlanmış olumlu bir etki göstermiş olması ve organik satışlarla ana ilerlemeyi sürdürebilmek için yeterince güçlü olduğu anlamına geliyor.

  • Ortalama oturum sayısı neredeyse yarı yarıya artarken, sayfa görüntülemelerimiz yaklaşık 1.7 kat arttı. Bununla birlikte, aynı zamanda, sayfa dönüşümlerimizle elde edilen gerçek ilerleme, sipariş edilen birimlerin sayısı ve her biri yaklaşık 3,5 kat artış sağlayan nihai ürün satışlarıyla yaklaşık 3 kat arttı.
  • Test, ayrıca doğru anahtar kelimelere uygulanan daha büyük bir Reklamcılık Maliyetiyle (ACoS), Sponsorlu Ürünler aracılığıyla reklamcılığın Amazon'daki genel satışlara ve daha iyi sıralamadaki pozisyonlara bir dönüş sağladığına işaret etti. organik satışlar ve zaten çok daha yüksek arama hacmi.
  • Sponsorlu kampanyalarla Amazon'da satışları nasıl artırdığını anlamak için anahtar iyi oluşturulmuş bir stratejide bulunur. Ve bütün gayreti gerçekten zorunluluk haline getiren biri haline getirmek için ihtiyaç duyduğunuz şey, kişisel olarak satıştaki her bir öğeye uyarlanacak doğru anahtar kelime seçimi yapıyor. Bu şekilde, organik sıralamadaki artan kazançlarınızı sürekli olarak izlemeye uygun olarak, oldukça akıllı bir teklif verme planı uyguladığınızdan emin olun - ve işiniz bitti. Bu nedenle, organik satışlarınızın da büyümeye başlamalıyız.
  • Bana gelince, Amazon'da organik sıralamayı daha iyi anladığımın tam da Amazon'da satan her tüccar tarafından takip edilmesi gerektiğine inanıyorum. Niye ya? Organik sıralamanızın orada ilerlemesi, tüm e-ticaret işletmesinin nihai gelir getirici potansiyeline yakından alakalıdır. Bu nedenle, organik sıralama, Amazon'daki satışlarınızı nasıl iyileştireceğinizi iyi bilmek için en önemli faktörlerden biri olmalı - ve nihayet, bu kalabalık ve son derece rekabetçi online pazarda toplam satışlarında ölçülebilir bir artış elde etmelisiniz.

Altı Satırı

Sonuç olarak, sponsorlu reklamları ve ürünleri kullanarak Amazon'da satışları nasıl geliştireceğimizi öğrenmek için elimizden geleni yaparak nihayet gizemi temizlemeyi başardı. Diğerleri arasında ana bulgularımız şu iki şeyi tekrar teyit etti. Bir yandan, sponsor stratejiler tamamen gelir üretebiliyor, itiraf etmeliyim. Bununla birlikte, en önemlisi de, bir kez daha onayladık - belirli bir arama terimi (anahtar kelime) için rütbe alırken, Amazon'daki organik satışları başarıyla artırmanın mükemmel bir olasılığı var. Ve tekrar telaffuz edeyim - özellikle Amazon'da sponsor satışların hakim bir bölümünü yönlendiren bu anahtar kelime terimlerini iyi bilgilendirdiğimden, oradaki organik aramaların makul bir şekilde orada benzer şekilde çalıştığını çıkarabilirim. Bu kadar!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport