Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Küçük işletmeler için düşük maliyetli SEO hizmetleri güvende mi?

"Düşük fiyat SEO = tehlike" aslında gerçek bir açıklamadan ziyade bir efsanedir, ucuz bir fiyat için kötü SEO vakaları nadir değildir. Birçok düşük maliyetli SEO ajansları genellikle onlara ve yerel işletmelere odaklandığından ve sundukları tekliflerin birçoğu e-mağazalar ve son derece rekabetçi nişlerde teşvik etmek isteyen siteler için cazip geliyor gibi küçük işletmeler özellikle bu soruyla ilgilidir.
low cost seo services for small business

Bu düşük fiyat SEO teklifleri körü körüne bu sonuçlara yol açabilir aşağıdaki:

  • Black Hat SEO nedeniyle ceza. Anahtar kelimelere, gizli metinlere, kapılara ve diğer kötü uygulamalara ait anahtar kelimeleri bilinçli olarak Google'ın yönergelerini kıracak birçok SEO ajansı, genellikle hizmetleriyle ilgili düşük fiyatlar sunuyor. Bu onların tuzaklarının bir parçası: cazip bir maliyetle güçlü bir destek vaat edip vaat edilen desteği sağlıyorlar. Bu tür bir politika onlara Black Hat SEO ile elde edilen sıralamaların geçicidir ve büyük düşüşün kaçınılmaz olduğunu bilmeyenler için çok fazla deneyimsiz site sahipleri getiriyor.
  • Durgunluk. Bazen, Black Hat olmayan küçük işletmeler veya büyük şirketler için düşük maliyetli SEO hizmetleri bulabilirsiniz. Bunun yerine, tanıtım seçeneklerinde sınırlıdır ve tüm adımlar deneyimli bir ekip tarafından gerçekleştirilir. Bu nedenle, belirli bir noktaya ulaştıktan sonra, SEO küratörleri buradan nereye gideceğinizi bilmediği için kampanyanız donuyor. Aynı zamanda, düşük fiyat = düşük ücret gibi ilerlemek için araçları da olmayabilirler.
  • Düşük kaliteli içerik. İçerik, anahtar kelime optimizasyonunda, bağlantı kurmada ve dönüşüm oranını artırmada önemli bir rol oynar. Bununla birlikte, içeriğiniz okunaklı, benzersiz veya ilgi çekici değilse, anahtar kelimeleri ve bağlantıları ekleme sıralamalarını artıracaktır. Ne yazık ki, düşük maliyetli SEO hizmetleri iş için dahil copywriting nadiren bu tür bir ekip genellikle deneyimli yazarlar eksik araştırma ve düzenleme anlamına gelir. Bu nedenle, 10 $ ödemenizin içeriğinden büyük sonuçlar beklemeyin.

Bu bilgi, herhangi bir maliyetle "uygun fiyatlı" ve "ucuz" SEO'lardan kaçınmanız gerektiği anlamına gelmez. Ne yapmanız gerekir, küçük işletmeleriniz için düşük maliyetli SEO hizmetleri ararken karşılaşılan risklerin farkında olmaktır. Ekonomik her zaman ucuza eşit değildir ve ses fiyatlandırma politikası aldatmaca ile eş anlamlı değildir. SEO firmalarının itibarını bozan kötü ajanslar olsa da, ayrımları bulmanıza yardımcı olacağız.

low cost seo for small business

Ucuz vs uygun fiyatlı: farkı nedir?

Düşük kaliteli ajanslar sayısız dışında yeterli bir fiyat için iyi bir SEO bulmak mümkündür. Bir SEO uzmanı veya elinde bir yalan dedektörü olması gerekmez. Kapsamlı bir araştırma yeterli değildir.

  • Küçük çevrimiçi işletmeler için düşük fiyatlı profesyonel yardım sunan SEO ajanslarının bir listesini oluşturun;
  • Maliyetlerini ve bu fiyat için sundukları hizmet aralığını karşılaştırın;
  • Kendilerini tanıtma biçimine bakın: hızlı sonuçlar vaat ederler ve aşırı püskürtürlerse, sözleri hiçbir şey için iyi olmayacaktır;
  • Tüm acentelerin bir portföyü olup olmadığını öğrenin. Şirketler olmadan şirketleri dışarıya çekin. Ardından firmaların uzmanlıklarını değerlendirmek için üzerinde çalıştıkları projeleri inceleyin. Ajansların SEO'ya yaptığı siteleri ziyaret ederek rakiplerine karşı ne kadar iyi ücret aldığını görebilirsiniz.
  • Her bir ajansın uzmanlarıyla iletişime geçin ve ne tür bir izlenime sahip olduklarını, kendilerine güvendiği, dostça veya samimiyetsiz, belirsiz olup ürünlerini satın almak için acele edip etmediğini görün. Onlara Google yönergeleri, tanıtım süreci ve SEO teknikleri hakkındaki bilgilerini açığa çıkaracak sorular sorun. Siteniz hakkında daha fazla bilgi istemeksizin size söz verdiklerinde hızlı söz veriyorlar mı? Miktar ve kısa dönem sonuçlarını vurgular mı?
  • Şirketin geçmişini ve biyolojisini inceleyin. 5 yıllık tecrübeye sahip ajanslar tercih edilirken, 1-3 yaşındaki firmaları uzak tutmak için acele etmeyin. Birçok genç şirket, 10 yıldır faaliyet gösteren uzmanlar tarafından kurulmuştur. Bu noktaya şirketin biyolojisinde ve blogunda bahsedilmelidir.
  • Değerlendirmeler görünümü | Genellikle tüm güvenilir şirketler değerlendirmelerini sitelerine koyar veya kullanıcıların geribildirimde bulunmasına ve yanıt vermesine izin vermek için gözden geçirme web sitelerinde bir hesabınız olur. Küçük çevrimiçi işletme için düşük maliyetli SEO hizmetleri sunan bir ajans, yorumlarla etkileşimden kaçınırsa, başa çıkmak güvenli değildir.

Günümüzde, SEO şirketleri büyük bir çeşitlilik içerisindedir ve fiyatlandırma politikalarına farklı şekilde yaklaşmaktadırlar. Bu nedenle, ucuz çözümler sunan SEO ekiplerinden anında uzaklaşmak yerine, araştırmalarınızı yapın ve fiyat ile kalitenin gerçek dengesini görün. Aksi takdirde bazı şaşırtıcı fırsatları kaçırabilirsin!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport