Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nereden başlamak benim web rütbesi SEO promosyon başlayacak?

Google tarafından kullanılan arama sonuçları listesinde sayfa çevrimiçi sıralamasının yanı sıra Yahoo ve Bing gibi diğer popüler hizmetleri vermek için birçok farklı yöntem ve algoritma vardır. Arama endüstrisi devi kendine gelince, hiç açıklanmayan veya en azından kısmen yetkilileri tarafından açığa çıkarılan, iyi korunan bir sıralama algoritmasına bahis yapıyor. Google'ın arama sıralaması algoritması, büyük bir araştırma, pratik test ve bazı eski çalışanların aldığı bazı bilgiler ışığında, bugüne kadarki kadarıyla biliyoruz: Google'ın arama sıralaması algoritması, çoğunlukla kullanıcı dostu tarama deneyimiyle yönlendirilen yaklaşık 200 arama paterni içerir; daha iyi indeksleme için arama tarayıcılarının mantığı.

web rank seo

Google'ın arama sıralamasını en üst düzeye çıkarmak için kesin bir eylem planı veya yöntem bulunmadığı için, web sayfalarını iyileştirmek için tamamen kapsamlı ve kapsamlı bir strateji var. Şimdi Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) olarak bilinir. Terim, arama motoru sonuç sayfaları listesinin üst kısmında (örneğin, SERP'ler) tırmanan tek bir hedef etrafında tüm şeyleri yapmak anlamına gelir. SEO özellikle mükemmel ve sağlam bir web sitesi yapmak için gerekli olan zorlu ve zaman alan eserleriyle bilinir - sadece faydalı ve her yaşayan ziyaretçi için kullanışlı olmakla birlikte, koşu tarama deneyimi de mükemmel, sadece temiz ve parlak sayfa yapısı ile şekilleniyor arama tarama botları tarafından tercih edilmelidir.

Ve muhtemelen fikri tahmin ettiniz. Sadece söylemek istediğimden çok daha kolay söyleniyor. Kesinlikle. Ancak, yine de, web sıranız hakkında SEO tanıtımınız hakkında ne yapabiliriz, en azından doğru yolda ilerlemeye başlamak için? SEO ile web sıralamanızı iyileştirebileceğimiz yere ilk kısa bakalım. Bu sefer yerinde temel bilgilerinizden bazılarıyla başlayacağız.

 Anahtar kelimeler 

Web sayfalarınızın gerçek kullanıcılar tarafından bulunması muhtemel olduğunu aklınızda tutarken, yaşadığınız insanlarla konuşmak gibi içeriğinizi düşünün, ve anahtar kelimeler veya anahtar cümleler aracılığıyla arama motorları. Bu şekilde bir içerik yazarken ilk bakışta olduğundan daha zorlaşır. Doğru anahtar kelime araştırmasını yürütmek, alakalı anahtar kelime öbekleri ile zengin zengin yazıları oluşturmak, hala doğal ve rahat okumak istemekle birlikte aynı zamanda büyük bir bilgilendirici değer sunmak çok fazla enerjiye ihtiyaç duyacaktır. Sadece düşünün. Belki bir yardım için içerik uzmanı çalıştırmanız muhtemeldir. Bu, iyi oluşturulmuş bir karar olacaktır.

start seo

 Linkler ve Sosyal Medya 

Link binası, muhtemelen her çalışan web sıralamasında SEO promosyonunda en baskın öğedir. Aslında, oldukça basit bir şekilde çalışır - Google hem sayfalarınızı işaret eden ve web sitenizden uzaklaşan tüm bağlantıları arıyor. Ancak, Sosyal Medyada iyi bağlantılar ve sağlıklı ilişkiler konusu hala tartışmalı. Hem sayısı hem de kalitesi önemlidir. Yoksa ona bir şey yok mu? Tüm bağlantılar organik ve doğal olmalı mı? Bazı senaryolar kullanırsak veya ücretli bağlantıları toplu olarak uygularsak ne olur? Ne karar verirseniz verin, ancak onlarla istismar veya manipülasyonun SERP'lerdeki düşük pozisyonla sonuçlanacağına inanıyorum, dolayısıyla web sıralamasındaki SEO çabalarımızı kolayca tersine çevirebilmemiz için tüm çabalarımızı yapıyoruz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport