Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Blogging ile bir arama motoru pazarlama uzmanı olmak mümkün mü?

Günümüzde, her başarılı blog yazarının arama motorları pazarlaması uzmanı olabilmek için daha büyük bir beceri geliştirebileceği yaygın bir görüş. Ve bu fikir ne kadar fark edilebilir mi? Sonuçta, mantıklı mı? Ama eminim evet, öyle. Önemli olan, oldukça aktif bir blog yazarı olarak kendimi bir arama motorları pazarlama uzmanı gibi düşünmemiştim. Bununla birlikte, yetenekli bir blog yazarının göreve doğru odaklanmaya yönelik proaktif bir karara sahip olduğu göz önüne alındığında, blog yazarlığı ve liste oluşturma el ele verilecek gibi görünüyor. Öyleyse, bütün hikayeyi görelim.

search engine marketing expert

Yaklaşık yedi yıl önce ilk blogum başlattım. Blog yazarlığım projesi motosikletlere ayrılmıştı ve şimdi en azından bir şey hakkında emin hissediyorum - bunu yaparken, en iyi kariyer kararını şimdiye kadar yaptığım için şanslıydım. Bu zamanlar geçti ve ben, eski patronumla bekletildiğim için, resmi yerleşim tarihimi askıya almış olan bazı garip sebeplerden ötürü, ölümüne bıkkın duygularım dışında, özel bir şey hatırlamıyorum. Ama şimdi bu garip tecrübeyle karşı karşıya olduğum için mutluyum. Sonuçta, bugün birkaç büyük start-up'ta çalışıyorum ve neredeyse dinlenmek için vakit yok. Bu günleri hatırlayarak, esas olarak blog yazmanın şimdiye kadar dijital pazarlama uzmanı olarak ilerlememde vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini anlıyorum. Son iki yıldır içerik, sosyal medya ve e-posta pazarlaması, arama motoru optimizasyonu, entegre sayısal reklamcılık ve diğer çapraz işlevli dijital pazarlama gibi çok sayıda dijital pazarlama modülüne katıldığım için bazen bunun doğru olduğuna inanamıyorum. Ben düz İngilizce koymak could not şeyler.

Sadece yeni markalarımızı hayata geçirmek isteyen müşteriler için yüksek kalitede çevrimiçi pazarlama kampanyaları yürütmek için hareket ediyordum ve sadece kalkış döneminden başlayarak gelişti. Bunların herhangi birinde uzman olmaya kişisel bir ilgi duymuyorum, fakat bir gün, aniden, meselelere derinlemesine bir atılmak için atıldığımı fark ettim; aslanın payını biliyordum, bu amaçla neredeyse hiç çaba harcamadan ödüyordum. 

seo expert

Ve işte sonunda noktaya geliyoruz. Nasıl bir ömür boyu almadan bir arama motoru pazarlama uzmanı olmak için? Geleneksel yöntemlerden nefret ediyorum çünkü öğrenme döneminde sıfır nakit getirisi ile çok fazla çaba sarfediyorlar. Yeni bilgiyi uyguladığınızda ve adım adım başarıya ilerlemeyi sürdürdüğünüzde yalnızca konuyu ele alabileceğinizi düşünüyoruz. Ve sürekli değişen doğası göz önüne alındığında, blogunuzla başlayan bir arama motoru pazarlama uzmanı olmanıza yardımcı olabilecek her bir beceriyi görelim. Şaşırtıcı görünebilir, ancak artık organik trafikte bahse giremezsiniz.

Dolayısıyla, yeni blog yayınlarınız bunu görene kadar beklemek zorunda değilsiniz. Şimdi, neredeyse anında çekiş yapabilirsiniz, yalnızca bildiğiniz veya kalıcı anahtar kelime araştırmanız için para ödediğiniz için Google Adwords'ü (veya örneğin Bing Ads'i) ılımlı bir maliyetle kullanabilirsiniz. Bir arama motoru pazarlaması uzmanı olmak için doğru yolu hareket ettirmeye başlamanız gereken tek şey budur. Elbette, bu taktiği kullanmanın yanı sıra, reklam kampanyaları ve reklamlar oluşturmak gibi hala yapmanız gereken çok şey var; ayrıca, kullanabileceğiniz herşey için değerlendirme yapıyor ve optimizasyon yapıyor olacaksınız. Bu şekilde yavaş yavaş nihayet zorlu bir arama motoru pazarlama uzmanı haline gelene kadar konuya hakim olacaksınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport