Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google ile yerel arama SEO'ya nasıl hakim olabilirim?

Neredeyse her yerel işletmeyi Google'ın yerel Arama Motoru Sonuç Sayfaları'nın (SERP'leri) bir kek parçası yapmak için kullanırken o eski güzel günleri hatırlıyor musunuz? Evet, cidden, uğraşmak zorunda olduğumuz giderek sofistike ve karmaşık stratejiler olmadan tırmanabiliriz. Her online işletme sahipinin çoğu, Google'ın sonuç listesindeki yerel arama konumlarına sadece birkaç hızlı ve kolay adımın ardından hakim olabilir. Tüm bunlar yerel arama üstüne kalmaları gerekiyordu SEO inanılmaz kolay bir işlemdi. İyi yapılandırılmış bir web sitesi yapınızı kurduktan sonra, sayfalarınızı Google dizininde ve başka birkaç alıntı listesinde listeledik - mükemmel yerel aramayı gerçekleştirmek için son adım SEO kampanyası, sayfanızın Google My Business olarak geçtiğini iddia ediyordu. Bu şekilde herkes, yerel anahtar kelime sorgusu için Google yerel sonuçlarına yanıt veren herhangi bir kişisel istekten daha üst sıralarda yer alabilir, örneğin "Teksas'ta asfalt döşeme mühendisi" gibi bir şey olabilir.

local search seo

Bugün hala oldukça hayal kırıklığı yaratıyor ki böyle geniş ve kolay bir yerel arama SEO artık yaygın bir uygulamadır. Karşılaşalım - şimdi kesinlikle daha zorlu ve değişen yerel arama ortamıyla uğraşıyoruz. Öyleyse ne yapabiliriz? Hiçbir şey ama bu yeni gerçeğe uyum sağlamaya çalışın; bu, yerel arama SEO'unda bahsedilen alanın yanı sıra, Arama Motoru Optimizasyonu'nun şu an her açıdan ihtiyaç duyar. Yeni oyun kurallarına uymayı deneyelim ve yarış kazanmak için elimizden geleni yapalım. Her şeyden önce hangi koşulların en çok düzeltildiği ve başka herhangi bir şeyden önce hassas dikkat gerektirdiğimize bakmamızı öneririm.

Ekstra sıkı yerel rekabet

Her yerel pazarda gerçek bir savaşa doğru ne kadar hızlı ilerlediğini söylemeye gerek yok. Çevrimiçi girişimcilerin aslanın payı, yerel aramaların SEO'nun çok temelleri tamamlaması ve bir ülke çapında işletme, hatta uluslararası sınır ötesi başarıya taşınması için önemini fark etmesinden dolayı mevcut durum yine de şaşırtıcı olmamalı.

Google My Business'ın her zamanki gibi önemi var

Orijinal potansiyelini koruyan Google My Business'a son zamanlarda daha güçlü bir vurgu yapıldı. Arama devinin orijinal listeleri yalnızca daha fazla ağırlık kazanmakla kalmadı, aynı zamanda daha kapsamlı ve bilgilendirici hale gelen listelemelerin ve alıntıların geri kalanı ile sıkı bir işbirliği içerisindeler. Artık, listelenen verilerinizin her parçasını dikkatli bir şekilde izlemek için daha ısrarlı çalışmanızı ve en iyi şekilde birleşmeleri ve birbirleriyle tamamen eşleşmelerini istiyorlar.

Daha fazla çevrimiçi incelemeyi unutmayı unutma

Modern yerel arama SEO, çevrimiçi incelemelerin kalite setine giderek daha fazla önem atfiyor. İyi çevrimiçi değerlendirmelerinizin, web sitenizi yerel arama SEO sıralamasında en üst sırada yer alması için çok aktif bir olasılık göstermekle kalmadığı gibi, yalnızca bir soğuk numara - olumlu değerlendirmelerin TO'ya% 22 oranında destek sağlaması beklendiği için değil. Sonuçta, çevrimiçi incelemeler, işiniz için daha yeni potansiyel müşterilere katılmak için hâlâ güçlü bir araçtır ve aynı anda mevcut takipçilerinizi geliştirirken yine de iyi hizmet edebilir. Bu nedenle kaliteli çevrimiçi incelemeler daha da eşsizdir, bu yüzden onları ihmal etmemelisiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport