Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Her anahtar kelime hedefleme başına SEO maliyeti nedir?

Günümüzde neredeyse tüm işletmeler arama motoru optimizasyonuna ne kadar çok yatırım yapacaklarına karar vermelidir. Herkes SEO'nun iş hayatta kalması için bir zorunluluk olduğunun farkına vardıkça, gelirlerinin en büyük miktarını optimizasyon hizmetleri üzerinde harcamaya hazırdırlar. Bununla birlikte, muhtemel bir çevrimiçi tüccar bütçelemesini planlamalıdır. Bu nedenle, "SEO'ya ne kadar harcayacak?" Sorusuna cevap vermesi önemli. Tabii ki, bu konuda tam bir cevap yok. Birçok pazarlama faaliyeti, organik arama trafiğini etkileyebileceğinden, arama motoru optimizasyonunun ölçülmesi kolay değildir. Ayrıca, SEO hizmetleri maliyeti potansiyel ödüllere bağlı olabilir. Örneğin, anahtar kelime başına bir SEO maliyetinin 10 ABD doları olabileceği son derece rekabetçi anahtar kelimeler için ulusal olarak sıralama, daha rekabetçi bir yerel anahtar kelime için sıralamaya göre çok daha fazla maliyeti olacaktır. Bu, optimizasyon kampanyanızın coğrafi konumunun nihai fiyat üzerinde de bir etkisi olacağı anlamına gelir.

seo cost per keyword

Bu kısa yazıda size "Ne kadar SEO harcayacaksınız?" Sorusunu cevaplayacağım. Ayrıca, size en iyi SEO sonuçlarını almanıza yardımcı olmak için SEO ajanslarının nasıl çalıştığı konusunda bazı yararlı ipuçları vereceğim.

SEO ödeme modelleri

Web sitenizin optimizasyonu için en iyi bütçeleme varyantını seçmenize yardımcı olmak için SEO ajansları tarafından kullanılan bazı temel ödeme modellerini göstermeye karar verdim.

  •  Aylık ödemeler 

Bu ödeme modeline göre, bir arama motoru optimizasyonu şirketi size sağlanan hizmetler için bir aylık ücret ödemesi gerekiyor. Aylık bir SEO paketi için ek ücret alınmamaktadır. Üzerinde anlaşmaya varılan bir dizi optimizasyon hizmeti için ödeme yapmanız yeterlidir. Bir fırsat verdiği için web sitesi sıralamalarını sürekli iyileştirip yatırım getirisini artırdığı için SEO için aylık bir ücret en uygun ödeme şeklidir. Aylık hizmetler genelde analiz raporları, yeni anahtar kelime öneri, bağlantı oluşturma ve yerinde içerik iyileştirmeleri içerir.

  •  Sözleşme hizmetleri 

Sözleşme hizmetleri, SEO ajansları tarafından sağlanan başka bir geleneksel optimizasyon metodudur. Genellikle, bu tür hizmetler sabit fiyatlıdır. Genellikle, web sitesi sahipleri aylık bir hizmetçiyle çalışmaya başlamadan önce tamamlamış oldukları sözleşme hizmetlerini seçerler. Tüm hizmetler fiyatlandırması ve anahtar kelime başına SEO maliyeti, optimizasyon ajansı sitesinde yer alır. Bu nedenle, sipariş vermeden önce her şeyi kontrol edebilirsiniz. Sözleşme hizmetlerine bir örnek olarak, anahtar kelime araştırma, rekabetçi analiz ve web sitesi hatalarını düzeltmek üzere numaralandırılabilir. 

seo cost

  • Proje bazlı fiyatlandırma

Özel projeler, müşterinin ihtiyaçları için özel olarak yaratılmıştır; bu nedenle onların fiyatı, bir projenin büyüklüğüne, pazar nişine ve projenin karmaşıklığına bağlı olarak değişebilir. Genellikle, proje ücretleri sözleşme hizmetlerine benzemektedir. İşletme sahipleri, bir SEO ajansı ile birlikte, belirli projenin kapsamı ve maliyeti hakkında karar verir. Web sitesinde çevrimiçi varlığı artırmak ve kaliteli trafiği çekmek için yardımcı olduğu için, proje tabanlı optimizasyon, yerel veya son zamanlarda başlatılan işler için en iyi varyasyonudur.

  • Saatlik danışmanlık

Bazı SEO ajansları ayrıca web sitesi sahiplerinin kendi sitelerinde bazı SEO unsurlarını iyileştirmesine ve kazanmış bir optimizasyon oluşturmasına yardımcı olmak için danışmanlık hizmetleri sunmaktadır kendi kampanyalarıyla. Bu tür servisler saatlik bir ücret almaktadır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport