Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da bir ürün anahtar kelime araştırmasının doğru yolunu bana gösterebilir misin?

Amazon, orada satılık çok geniş bir ürün listesine erişim imkanı sağlayan gerçekten büyük bir çevrimiçi pazar olarak hizmet veren dünyanın en büyük e-ticaret platformudur. Yani, bu geniş tanımlamanın, nihai bir rekabetçi meydan okumadan daha fazla olduğunu açıkça belli ediyor. Web'deki her web sayfası için SERP'lerde doğru pozisyonları belirlemek için Google gibi büyük arama motorları tarafından kullanılan orijinal sıralama konseptinden daha Amazon'da bir ürün anahtar kelime araştırmasını daha da önemli bir görev haline getiriyor. güncel endeks. Ancak en yakın niş / kategori rakibinizin satıcılarının yanı sıra Amazon sayfalarının geri kalan bölümünü nasıl aşmanız gerekiyor? Onlara özellikle özellikle de çok savunmasız olabildikleri bu alanlarda meydan okuma - sizin için onları sorunsuz ve rahat bir şekilde aşmak.

Aşağıda, sana bir çift ipucu göstereceğim ve tüm Amazon'a hakim olmanıza yardımcı olabilecek uygun bir ürün anahtar kelime araştırmasının "sırları" olacağı söyleneceğim lider bir satıcı olarak pazar.

Ürüne Akıllı Yaklaşımlar Amazon'da Anahtar Kelime Araştırması

Buna karşı gelelim - Amazon'taki sahneyi, pek çok geniş ürün kategorisiyle uğraşan başka bir sıkıcı tek adımda alışveriş yapma olanağına asla sokmayacaksınız . Peki, neden kendi web sitenizi güçlü bir şekilde odaklanmış bir içerikle pazarınızın rakiplerinden daha iyi performans göstermek için kullanmıyorsunuz? Bu şekilde, ürün anahtar kelime araştırmanızı Amazon pazarını uygun bir şekilde yendi yapmanızı öneririm. Orada başarıya katkıda bulunan başlıca faktörler şunlardır:

  •  İçerik Odaklılık  - birincil hedef anahtar kelime veya uzun kuyrukla yakından ilişkili, benzersiz bir içeriğin makul bir yüzdesini korumak arama kombinasyonu.
  • Ana sayfaya odaklanma - Ana sayfanız, en iyi performans gösteren anahtar kelime öğelerinizi içerdiğinden emin olun ve esas olarak sattığınız ürüne ilişkin doğru ana anahtar kelimeyle ana başlığını yerleştirmekten çekinmeyin Amazon'da.

  •  Harici Odak  - SEO ile optimize edilmiş metin bağlantılarıyla ekstra geri bağlantılarla kendi anahtar kelime içerik temanızı destekleyin. Dikkatli olmayı unutma - anahtar kelimelerle aşırı yüklemeyeceğinizden veya örneğin gizli bir bağlantı kenarlığı ile kötüye kullanmadığınızdan emin olun. Böylelikle, Amazon'un güçlü marka adını ve mevcut pazar niş / ürün kategorideki kesinlikle daha az rekabetçi markaların geri kalanını yenme şansınızı artıracaksınız.
  •  Konu Odak  - Google'ın kapsamlı ve yeterince derin bir web sayfası içeriği seviyor olmasını göz önüne alarak, Amazon'daki ürün anahtar kelime araştırmanız için hoş bir yer. Yani muhtemelen büyük zaman e-ticaret platformlarından kolayca daha iyi performans gösterebilirsiniz - yalnızca neredeyse hepsinin zayıf açıklamalara sahip olduğu biliniyor. Önemli olan, belirli bir hedef anahtar kelime kümesi için iyi optimize edilmiş görünen bu tür tanımlayıcı içerik parçalarının çok sık üreticiden / tedarikçiden alınmış varsayılan açıklamalardan başka hiçbir şey değildir. Böylece, potansiyel alıcılarınıza gerçekten yardımcı olacak herhangi bir orijinal eğitim bilgisi, iyi bir editoryal parça gibi, daha yakından ilgili terimlerin daha geniş bir sözlüklerini kullanarak, içeriğinize daha derin bir konu odaklanmasını içeren başka bir rekabet avantajı elde etmeniz gerekiyor. içerik, pek çok olumlu ürün incelemesi vb.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport