Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En Basit SEO Aylık Planı Nedir?

Arama motoru optimizasyonu (veya SEO) tek seferlik bir olay değil, sürekli izleme ve uyarlama gerektiren süregiden bir süreçtir. Beğenip beğenmeyin, arama motorları algoritmalarını düzenli olarak değiştirir. Örneğin Google, araştırmacılara en değerli sonuçları sunmak için tekniklerini sürekli olarak rafine ediyor.

Dolayısıyla, zaten web sitelerini başlatan işletme sahipleri bile, SEO ile ilgili düzenli olarak gerçekleştirilecek görevlere sahipler. Unutmayın, sitenizi güncel tutmak ve Google tarafından yüksek sıraya dizilmişken, her ay bir dizi SEO bakım görevini yerine getirmek zorundasınız. İşte bir SEO aylık planı geldiğinde. 

seo monthly plan

Bugün, arama motorunuzun sıralamasında başarınızı devam ettirmek için kaynağınızı iyi optimize edilmiş tutmanın tüm sırlarını açığa çıkaracağız. Hazır? Hadi başlayalım.

Kişisel SEO Aylı k Planınız

Kaynağınızı güncel tutmanızın başlıca nedenlerinden biri, sitenizin potansiyelini işiniz için sözde bir reklam aracı olduğu için çok sayıda insanın dikkatini çekme ve bunları tutma. Web sitenizin oyunun ilerisinde kalmasına yardımcı olmak için takip etmeniz gereken basit ipuçlarını aşağıda bulabilirsiniz.

 Hedef Yeni Anahtar Kelimeler 

Her ay yeni anahtar kelimeleri hedeflemelisiniz. İlk olarak, ayda 500'den fazla araması olmayan düşük rekabetçi bir anahtar kelime arayın. Ardından, söz konusu anahtar kelimeyi o ayda oluşturduğunuz içerikte hedefleyin. Semalt uzmanları, ölçütlere uyan anahtar kelimeleri bulmak için Google Adwords anahtar kelime aracını kullanmanızı önerir. Ayrıca, sonuçları daraltmak için "tam" düğmesini tıklamayı unutma.Bu kadar basit.

Taze ve değerli içerikler üretin

"Ayın anahtar kelimeleri" ni belirledikten sonra, bir sonraki adım bu anahtar kelimeleri hedefleyen içerik oluşturmaktır. Belli bir ayda çok sayıda yeni içerik oluşturmak için yeterli zamana sahip değilseniz endişelenmenize gerek yok - bu işi sizin yerinize yapacak olan serbest çalışanlar veya profesyonel metin yazarları kiralayabilirsiniz. Durumdan çıkmanın bir başka yolu, ilgili kopyanın halihazırda mevcut bir sayfasını seçmek ve içeriği değiştirmek üzere düzenlemektir. Yine de, düzenli olarak yeni içerik oluşturabiliyorsanız, bunu daha iyi yapın: yeni makaleler, blog yazıları, beyaz kitaplar, vaka analizi, konuk blogları veya diğer trafikte getirilecek ve anahtar kelime için daha yüksek sıralanacak içeriği yazın. 

seo plan

Multimedya bir şans ver

Henüz herhangi bir açıklayıcı video veya podcast yayınlamadı mı? Değilse, mümkün olan en kısa sürede böyle bir uygulamaya başlasanız iyi olur. Her ay özel bir video oluşturun. Bir video komut dosyası yazarken, hem yeni hem de mevcut anahtar kelimeleri içerdiğinden emin olun. Makalelerle aynı, video içeriğini alakalı ve heyecan verici hale getirdiğinizden emin olun - mevcut etkinlikleri, adım adım kılavuzları, incelemeleri ve bildiğiniz diğer popüler taktikleri hedef kitleyi meşgul edecektir.

 Sonuç 

Gerçek şu ki İnternet her zaman değişiyor ve gelişiyor - bu nedenle kaynağınız da öyle. Yukarıda bahsedilen SEO ipuçlarına yapışmak, ne tür bir içeriğin web siteniz için en iyi şekilde çalıştığını çok öğrenecektir. Hedeflenen anahtar kelimelerin sıralamasında bir artış görmek istediğiniz mevcut içeriği geliştirmek için bu bilgiyi kullanın. Aşağıdaki SEO aylık planını benimsemek, içeriğinizin taze ve yüksek oranda sıralanmasına yardımcı olurken web sitenizin içeriğiyle kullanıcı etkileşimini artırmaya yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport