Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hayırseverlik için SEO Hakkında Özel Bir Şey Var mı? Bir Arama Motoru Optimizasyonu Başlangıç ​​Kılavuzunuz Var mı?

Arama motoru optimizasyonu (veya SEO), her ikisini de artıran yaygın bir uygulamadır: organik arama motoru sonuçları aracılığıyla web sitesine gelen trafik kalitesi ve miktarı. Basitçe söylemek gerekirse, SEO, kaynağı hedef kitleye görünür kılmakla ilgilidir. SEO bir ürün veya hizmet sunacak hemen hemen her şirket tarafından kullanılabilir - belki de orada aktif olarak arayan biri var. Etkili bir SEO strateji yerleştirildiğinde, potansiyel müşteriler Google'a işiniz doğrultusunda onları çizen alakalı terimleri arayabilirler. Neredeyse her işin SEO'dan avantaj elde edebileceği doğruysa da, Semalt uzmanları hayır kurumları da dahil olmak üzere bazı endüstrilerin arama motorlarında optimizasyondan başkalarından daha fazla fayda sağladığını keşfetti.

search engine optimization starter guide

Yukarıda belirtildiği gibi, SEO'nun birincil amacı, kaynağı, sizi bulmak isteyen insanlara görünür kılmaktır. Hayırseverlik gösteren kişiler için aynı nedeni sizinle desteklemek isteyen insanlara ulaşmanız ve çalışmalarınızı desteklemek için bağış yapmaya istekli olduğunuz anlamına gelir.

Her ne kadar hayır kurumları için SEO hakkında özel bir şey olmamasına rağmen aşağıda listelenen SEO önerilerine sadık kalırsınız. SEO'nın neden böyle bir endüstri için çok önemli olduğunu anlamanıza yardımcı olurlar; ayrıca hayır işleriniz için bir SEO kampanyası oluştururken nerede başlayacağınızı açıklarlar.

Arama Motoru Optimizasyonu Hayır Kuruluşları için Başlangıç Kılavuzu

 Sadakatinin SEO'da Neden Engage Edilmesi Gerekçeleri: 

  • Para toplama: Online bağış Katkıda bulunmanın hızlı ve kolay bir yolu. SEO, ziyaretçileri doğrudan ya da dolaylı olarak çevrimiçi bağış sayfasına yönlendiren en iyi yoldur.
  • Farkındalığı arttırın: Bir hayır web sitesi, insanlara, onunla ilgili her şeyi görmek için kendilerine bir fırsat vermeleri için kendi organizasyonu hakkındaki sözcüğü dağıtabilecekleri mükemmel bir şanstır.
  • Güven ve sadakat kur: İyi uygulanmış bir SEO stratejisi, daha güçlü bir itibar yaratmaya yardımcı olur. Şöyle çalışır: hayır kurumu çevrimiçi bulmak kolayda, insanlar ne yaptığınız konusunda daha fazla güvence altındadır.

Bir Hayır Kurumunu Hazırlamadan Önce Göz Önünde bulundurmanız Gerekenler SEO Kampanyası

 Anahtar Sözcüklere Dikkat Çağrısı 

Hedef anahtar kelimelerinizi dikkatlice seçmelisiniz..İçeriği en yakından tanımlayanları seçin. Beklentilerinizi, yardım kuruluşunuzu bulmak için neler arayabilirlerinizi düşünün. Unutulmamalı olanlar seçmeye çalışın; böylece, kuruluşunuzun Google'ı yeniden tanıtacak ve başkalarına bu konuda daha fazla şans verecek daha fazla şansınız olacak.

Coğrafi Konum Konuları

Sadaka yerini belirtin. İnsanlara kuruluşunuzun nerede faaliyet gösterdiğini bildirin. Unutmayın, yer son derece önemli bir faktördür. İlk önce, alanınızdan yüksek derecede rütbe etmek için zaman harcamayın. Çabalarınızı yerel SEO üzerinde yoğunlaştırmak daha yararlı olacaktır.

basic seo

İçeriğinizi Tazelemek ve Faydalı Tutun

İlgili içerik öncelikli olmalıdır. Sitenizi düzenli olarak yeni ve yararlı ve heyecan verici bir içerikle doldurmanız şiddetle önerilir. Unutmayın, Google ve diğer arama motorları, sıralamalarını aşağıdaki gibi faktörlere dayalı olarak artırarak değerli içeriğe sahip siteleri ödüllendiklerini unutmayın:

  • Sitede harcanan zaman;
  • Web sitesi araştırması;
  • Siteye dış bağlantılar.

Ayrıca, daha iyi kullanıcı deneyimi için yardım web sitenizin mobil cihazlar için optimize edilmiş ve hatasız olduğundan emin olun.

Yardımınızı Yapınız SEO

Umarız bu arama motoru optimizasyonu başlangıç kılavuzundan hoşlanırsınız. Bunların, çok fazla zaman ve para harcamadan SEO'yu sıralamaya başlamanız için yalnızca birkaç ipucu olduğunu unutmayın. Şu anda sadaka SEO kampanyanızı oluşturmaya başlayın ve bir ay içinde sıralamalarınıza ne olduğunu görün!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport