Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ürün listeleme optimizasyonu ile Amazon'daki satıcı sıralamamı nasıl geliştirebilirim?

Amazon'da daha iyi sıralama yapmak için gereken ürün listeleme optimizasyonunuzla yapılması gereken ilk şey oldukça basit ama çok önemli bir fikir alıyor. Evet, orada gördüğüm en açık ifade neredeyse, ama karşı karşıya kalalım - her şeyden önce, Amazon pazarında alışveriş ihtiyaçları ve niyetleri önemsiyor - hepsi bu kadar. A9 arama sıralaması algoritması açısından, mümkün olduğunca çok şey satmak, varsayılan olarak, orada satan her tüccar için belirtildiği gibi, en belirgin önemi olan görevdir. Dolayısıyla, muhtemelen Amazon'da iyi sıralamayı yapmanın en umut verici yolu, ana anahtar bölümleri tarafından optimize edilmiş ürün listenizi, hedef anahtar kelimelerin doğru seti ve geri kalan zorunlu anahtar kelime kombinasyonlarının yanında tutmak olduğuna inanıyoruz.

Bunu yapmak için ürün sayfanızla birlikte her şeyin yerinde olduğundan emin olmanız gerekir - ürününüzün başlığı, madde işareti noktaları, ürün açıklaması, resimler ve arka uç anahtar kelime bölümü - nihayet listenizi Amazon'un SERP'lerinin üstünde kalmasına izin vermek için, canlı alışveriş yapanların tam aradıklarını tam olarak ne aradığını bulmak için kullandıkları en sık yapılan arama istekleriyle en iyi hale getirerek.

Optimizasyon İpuçları Amazon'da Daha İyi Sıralama Sırası

Bana göre, iyi optimize edilmiş bir ürün unvanı sahibi olmanın tartışmasız en değerli varlığınız olduğuna inanıyorum. Doğru yapılırsa, tam olarak doğru bir başlık optimizasyonu, Amazon'da hak ettiği daha yüksek sıralamadan yararlanan başarılı bir e-ticaret tüccarı olarak neredeyse anında ticari ilerleme yolunu açabilir. Bu, şu ana dek, yani ürünün başlığının, çevrimiçi aramadaki genel ürün performansınız üzerinde - olumlu ya da olumsuz - en büyük etkisinin olduğu anlamına gelir. Bu sebeple aşağıda size ürün başlık optimizasyonu için kısa bir öneri seti göstereceğim. İşte buradalar.

"İdeal" Ürün Unvanını Ne Tanıyorsun?

Yani, Amazon'un sunduğu ana satıcı yönergelerine göre, başlığınızın temel şartları aşağıda belirtilmiştir :

 1.   Ürün başlığının ürün yelpazesi ve türü, madde markası, malzeme (bileşenler), anahtar özellik / fayda, paketin türü ve stoktaki mevcut ürün miktarı.

 2.  Ürün boyutunu veya renk seçeneklerini içermeyi önermeye çalışın - elbette onları ürününüzün başlığına koyabilirsiniz, ancak yalnızca bir şey durumunda önemli olan gerçekten önemli bir ayrıntı olarak düşünülmüştür.

 3.  "İdeal" ürününüzün sırrını, birkaç uzun kuyruklu arama terimleriyle desteklenen en iyi performans gösteren anahtar kelimeleri seçmektir. En güçlü bulgularınızın ürün başlığınızın başlangıcına yakın olmasını sağlamak için eksiksiz bir rekabetçi anahtar kelime araştırması yürütmeniz gerekeceği anlamına gelir. Daha kesin olmak için onları önemi azalan bir sırayla bulmanız daha iyi olur.


 4. Organik SERP'ler 115 ila 144 karakter arasındadır Bununla birlikte, herhangi bir zorunluluk olmak yerine, her zaman belirli bir türüne veya belli bir ürün kategorisine bağlı olacak genel kabul görmüş bir tavsiye olduğunu unutmayın.

 5.  Tamamlama uğruna - sağ raylı reklamlarda sahip olduğunuz unvanların 30 veya 33 karakter ile görüntülendiğini unutmayın. tipik olarak 55 ila 63 karakter uzunluğundaki yaklaşık aralığı kapsar.

 6.  Ürününüzün markası için lider konuma sahip olmak Amazon'un stil rehberinde önerilir Başlığın optimizasyonu için aslında o noktaya ne yapılması gerektiğine karar vermek size kalmış durumda. Aslında her şeyin kendine göre özel bir şey olması Bireysel durum - yine de, bazen ürününüzün başlığı optimizasyonuyla yeni bir şey denemek zorunda kalacaksınız. Nihai olarak, Amazon'daki mevcut sıralamanız üzerinde neyin daha güçlü bir olumlu etki yarattığını görmek için ve dönüşüm sağlama potansiyelleri açısından daha iyi bir potansiyeline sahip olanın ne olduğunu öğrenmek.

 7.  Bu, akıl almaz bir şey gibi görünebilir, ancak ürün adınızı çok fazla anahtar kelime ile doldurmak veya bu bölümde sadece çok uzun -Tail arama terimleri - artık çalışmıyor. Elbette kabullenin - evet, bu strateji, Amazon'da satılan her perakendecinin çoğunun sıkça kullandığı oldukça tipik bir strateji idi. Ancak şimdi bu "yaklaşım" sadece kesinlikle verimsiz değil aynı zamanda Amazon'daki mevcut ürününüzün sıralamasını etkileyen açık negatif bir etkiye neden olabilir ve aynı zamanda kısa bir süre için potansiyel olarak toksik olabilir veya muhtemelen uzun vadede iyi.

 8.  Unutmayın, mevcut ürününüzü yükseltmeniz için her zaman makul bir umut vaat eden fırsat veren, oldukça iyi bir şansınız var Amazon'da sıralamaya koymak - yalnızca birkaç kısa düzenleme yapmak ya da sadece bir anahtar kelimeyi değiştirmek, olayların ana seyrini önemli ölçüde değiştirebilir. Zaten mevcut bir girişiniz varsa ve yalnızca size daha iyi hizmet vermeye çalışmak istiyorsanız bile - Amazon'daki mevcut ürün sıralamasını en iyi şekilde yükseltmesi için açık kalan bir oda olmalıdır.

 9.  Son olarak, yepyeni bir ürün listelemesiyle uğraştığınız düşünüldüğünde - hala tam bir eksiklik hissettiğinizde ve geniş kapsamlı ürün verilerini içerir. Veya uygun bir ürün bilgisi olmadan bile, bir kickstart lansmanına sahip olabilirsiniz, Amazon'da daha iyi bir satıcı sıralamanız için doğru temeli sağlamanın tek yolu rekabetçi bir araştırma yapıyor - sadece hangi verilere güvenilebileceğini görmek için, kendi stratejiniz için çoğaltılan en yakın rakibiniz için şu anda ne çalışıyor ve kısa sürede kaçınılması gereken şey nedir. Hing: Bu bölümün mümkün olan en iyi şekilde tamamlanabilmesi için Amazon satıcıları için özel olarak tasarlanmış, gerçek sihir gibi çalışan ücretsiz bir online araç olan JungleScout'u kullanmanızı öneririm!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport