Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sağlık pazarlaması için SEO'ya ihtiyacım olacak mı?

Bu doğru soru. Sağlık pazarlaması için uygun bir SEO'yu idare etmek özellikle önemli bir konudur. Aslında, her sağlık hizmetinin çoğu, arama motoru optimizasyonunun doğru strateji eşliğinde gelişme yolunda ilerlemelidir.

Asıl konu, potansiyel müşterilerinizden aslanın payı, doğrudan Google'ın arama motoru sonuç sayfaları listesinden (SERP'ler) hemen hemen her tıbbi hizmeti aramaktır. SEO'nun bu tür işletmeler için SEO'nun her koşulda ön plana çıktığı bir konudur. Bu nedenle, arama motoru optimizasyonunun doğru stratejisiyle ilgili olarak yapacağınız birkaç temel avantaja kısa bir göz atalım.


seo for

Potansiyel müşterilerin nihai seçimine yaklaşın

Her şeyden önce, en çok dikkate alınan konuların nihai listesine girmek için SEO gerekecek Nihai seçim yapmadan önce hedef müşterilerinize. Yani bugünün modern dijital dünyasında, tüm kullanıcıların yarısından fazlası (son çevrimiçi ankete dayanarak) bir önceki sağlık brifingi olmaksızın bir sağlık uzmanı arıyor veya bazı kişilere maruz kaldıklarında standart bir durum haline gelmiş durumda. muhtemelen uydurma seçeneği. Sonuç olarak, işiniz için her durumda, yalnızca en iyi 10 arama sonucu arasında gösterilecek SEO'ya ihtiyacınız olacaktır. Aksi takdirde, istikrarlı bir hasta akışı sağlamada başarısız olurdunuz.

Hedef kitlenizle doğrudan bağlantı kurun

SEO'yu Google'da veya Yahoo'da bulunan daha iyi şanslar için kullanmak, arama sonuçlarınızın hedef pazarınız için en verimli yoldur. tıbbi hizmetler veya sağlık çözümleri,.yani canlı kullanıcıların gerçek gereksinimlerini karşılar. Muhtemelen herhangi bir sağlık hizmetleri için doğru seçimi yapmayı düşündüğümüzde, günümüzde giderek daha fazla insan yardım için Google aramasını kullanıyor. Google ile yapılan günlük aramaların, basılı dizinlere gidilmesi veya elinizin altındaki doğru servis sağlayıcıyı bulmak için sarı sayfalar kullanması gibi geçmişteki eski okul eylemlerinin yerini aldığını unutmayın. İşte bu nedenle, her sağlık hizmetinin, modern bir pazarlama yaklaşımıyla yürütülmesi gerekiyor; bu durumda, SEO'yu kullanarak, hizmet sağlayıcısı ve potansiyel hastaların hedef kitlesi arasında doğrudan bir bağlantı kurulmasını sağlıyoruz.


seo for medical website

Hastalara tam ihtiyaç duydukları şeyi sağlayın

Belli bir sağlık hizmeti arayan ya da tam sağlık hizmeti çözüm arayan çevrimiçi kullanıcıların kesin ve net arama isteği. Dolayısıyla, uygulamanızın tıbbi hizmetlerinizle en alakalı olan anahtar kelimeler için tam olarak gösterilmesi daha iyi bir şansı var. Örneğin, bir dişhekimine ihtiyacı olan kullanıcının, arama çubuğunu "Manhattan'daki çocuk diş hekimi" gibi uzun bir açıklama sorgusu ile doldurma veya bunun gibi çok özel bir uzun kuyruk cümlesi doldurma gibi tam bir istek verme olasılığı daha yüksektir.

Bu yüzden SEO'yu daha hassas hedefli bir sohbet için kullanmanız, çok fazla para yatırmadan size zaman kazandırabilir. Dolayısıyla her durumda, daha potansiyel müşterilerin doğrudan Google'ın yerel arama sonuçlarından bir randevu almasını sağlamak için sağlık bakım uygulamalarınız için uygun bir yerel optimizasyona ihtiyaç duyacaksınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport