Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitesi geliştirme fiyatlama mantıklı nasıl?

Evet, web sitesi geliştirme fiyatlamasının bu oldukça yaygın olan yanı, çoğumuz düşünebileceğimiz kadar basit değil. Dahası, haklı veya olmasın tek bir görüş olamaz. Mesele, web sitesi geliştirme sürecinin ve fiyatlama konusunun pek azından kotlanabilir olmasıdır. Sonuçta, yaklaşık on yıldır endüstride zaten bulundum, bu nedenle tek taraflı görüş veya tek düşünceli öneri sunmadan yeterince iyi bir cevap almaya çalışalım. Özellikle web sitesi geliştirme fiyatlandırmasını düşündüğünüzde, en azından aşağıdaki mermi puanlarına dikkat etmeniz gerekir.

website development pricing

Her şeyden önce, bir web sitesi geliştirme süreci ve fiyatlaması ürün olarak değil, sipariş etmeyeceğiniz bir hizmet olarak düşünün. Karşılaşalım - web sitelerinin gerçek ürünlerle hiçbir ilgisi yok. Dolayısıyla, web sitesi geliştirme süreci metalar gibi alıntı yapılamaz. Meseleyi bir hizmet bakış açısından gözlemleyerek, neden tek seferlik fiyat etiketlerinin veya web sitesi geliştirme fiyatlandırmasını tahmin etmek için tek bir yaklaşımın olmadığını anlayacaksınız. Bu özel hizmetin genellikle çok zaman ve çaba gerektirmesi nedeniyle, her bir durum için ayrı ayrı farklılık gösterir. Ayrıca, web sitesi geliştirme fiyatlandırması için mantıklı bir tahminde bulunmak için yapılmış herhangi bir alıntı ve hatta doğru değerlendirme, en azından bir ölçüde sübjektif olacakları için çok belirsizdir. Yani web sitesi yapımı süreci muhtemelen yüzlerce farklı yolla başarılabilir. Elbette burada şaka yok. Cidden, bunu bir kerede kontrol edebilirsiniz - sadece hizmet sunan önde gelen bazı şirketleri görmek için dışarı çıkın.

Sadece kişisel bir web sitesi geliştirme fiyatlandırmasının projeniz için özelleştirilmesini istersiniz. Bu şekilde, çoğunun size aynı şeyi söyleyeceğine inanıyorum - web siteleri hiçbir şekilde ürünler gibi alıntı yapılabilir. Haritanın her yerinde bir sürü değişik öneride bulunabilirsiniz. Yani, her zaman aynı gereksinim listesi için, iki bin ila yüz dolar arasında bir yerde başlayan, tamamen farklı tahminlere sahip olabilirsiniz. Sadece bunu kabullenelim - fiyatlandırma söz konusu olduğunda, ne doğru, ne de doğru tahmin mevcut olamazdı.

website development

Dahası, oldukça çalışılan bir web sitesi oluşturmak genellikle çok geniş kapsamlı bir karmaşık planlama setini içeren bir süreçtir. Yani, ticari projenizin tüm mülkleri, genel çevrimiçi performansı için beklenen en zahmetli ayrıntı bile, sonunda verilecek olma ihtimaliniz olan nihai fiyat etiketi üzerinde sıklıkla önemli bir etkiye sahiptir.

Ve bir kez daha bu noktaya dönerek, her ne pahasına olursa olsun güvenilir bir tahminde bulunacağımızı hayal edelim. Bu şekilde, web sitenizin geliştirme fiyatlandırmasından neyin makul derecede beklenebileceğini merak ederek, her şirketin çoğunun sorması gereken yaklaşık 50 tipik soru var ya da doldurmanız gereken standart bir form verilecek. Bu şekilde, cevaplarınıza dayalı olarak toplam web sitenizin performansı için beklediğiniz her özellik için beş saatlik ve yüzlerce saatin üzerinde herhangi bir yerde değişiklik gösterebilir. Ve bu prosedürü tamamlamak için çok fazla vakit ödeyecek misiniz ki bu da teklif tahmininizden sonra artık özgür olmayacak mı?  

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport