Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Açılış Sayfası Geliştirmesinin En Önemli Parçası Nedir?

Bir açılış sayfası merkezi bir web pazarlama varlığıdır. Web sitenize daha fazla trafik çekmek için uğraşıyorsanız, SEO dostu açılış sayfalarının nasıl oluşturulacağını bilmeniz hayati önem taşır. Bu makale, projeniz için geçerli bir açılış sayfasını başlatmanın doğru olduğunu açıklama girişimidir. Açılış sayfası geliştirme hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

landing page development

Alıcı kimliğinizi tanımlayın

Kullanıcı araştırması açılış sayfası oluşturma sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu nedenle, önce potansiyel müşterilerinizi belirlemeniz kesinlikle önerilir. Hangi kullanıcıların web sitenizi ziyaret ettiğini belirleyin. Onların ihtiyaçlarını düşünün, hayatlarını neyin zorlaştırdığını bulup onlara en uygun çözümü sağlayın.

Kişi oluşturma (hayal edilen temsilciler) hedef kitlenizi anlamanın en iyi yoludur. Bunu yaparak, varsayılan müşterilerinizi görselleştirirsiniz. Onları aklınızdan çıkarmadıktan sonra, sorunlarına çözüm ararken bir arama kutusuna girdikleri arama terimlerini tanımlamaya odaklanın. Ayrıca, her ay farklı aramalarla bekleyebileceğiniz ziyaret sayısını düşünün.

Geleceğin müşterilerinin bir resmine ve çözümünüzü nasıl bulacaklarına karar verdikten sonra açılış sayfanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Açılış sayfası geliştirme: adım adım rehber

Açılış sayfalarınızı oluştururken uymanız gereken temel ilkeler şunlardır:

 Kullanıcılar için sayfalar oluşturun, arama motorları için değil 

Google'daki sıralamanızı etkileyen en kritik şey, insanların web sayfalarınızdan ne kadar memnun kaldıklarıdır, botlar değil. Uygulamada gösterildiği gibi SEO'suz harika bir web sitesi SEO'yla kötü olanlardan daha iyi sonuç verecektir. Altın kural unutmayın: arama motorları değil, insanlar için sayfalar hazırlıyorsunuz. Sitenizi ilk etapta kullanıcılar için optimize etmeye odaklanın. Bir açılış sayfası ne kadar yararlı ve çekici olursa, o kadar çok kişinin tadını çıkarırsınız..Sonunda, açılış sayfanızda kullanıcılar için yapılan iyileştirmelerin arama motoru sıralamaları üzerinde net ve uzun vadede olumlu etkileri olur.

 Açılış sayfaları için yapı içeriği 

Açılış sayfası tasarımınız içeriğinizin önemini yansıtmalıdır. Anlamsal HTML içeri girdiğinde olur. Semantik etiketler, kullanıcıların sunduklarınızın özünü kavramalarına yardımcı olur. Semantik HTML etiketleri, ziyaretçilerin web sitenize daha fazla katılma ve daha fazla zaman harcama ihtimalini artırır. Bu da, arama motorları için güçlü bir işarettir.

landing page seo

 Özel snippet'ler oluşturma 

Dikkat çekici ve özlü snippet, yalnızca SEO'ya yardımcı olmakla kalmayıp kullanıcılara ve makinelere de güçlü bir araçtır daha fazla bağlam. Kısa, bilgi verici snippet'ler web sitenizin Google arama sonuçlarında göze çarpması için izin verir. Snippet'iniz bittiğinde açılış sayfanızın çalıştığından emin olun. İçeriğinizin ilişkili olduğu anahtar kelime öbeklerini keşfetmek için Search Console'u kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu web yöneticisi aracı, sitenize kimin bağlandığını ve hangi arama sorgularının en çok trafik gönderdiğini gösterir.

 Sarma 

Bunlar açılış sayfası geliştirme temelleri idi. Açılış sayfasını hazırladıktan ve içeriğini tasarladıktan sonra, bunu test etmeniz gerekir. Bunu yapmak için mümkün olduğunca çok veri toplamak gerekecek. Semalt uzmanları Google Analytics'i kullanmanızı önerir; bu hizmet, davranış ve dönüşümleri belirli bir kaynakla ilişkilendirmenize izin verir. Ayrıca, Google Analytics, en iyi kullanıcı edinme faaliyetlerini ve iyileştirilmesi gereken yerleri belirlemek için mükemmeldir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport