Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sayfa içeriği SEO'yu nasıl etkiliyor?

2017 yılında, web sitesinin başarısı öncelikle içeriği ile belirlendi. Bu nedenle, makale, blog gönderileri, teknik incelemeler, vaka analizleri veya e-kitaplar veya açıklayıcı videolar gibi kaliteli ve SEO tarafından optimize edilmiş içerikle web sitenizin sayfalarını doldurmanız şiddetle önerilir. Gerçekte, web siteniz benzersiz, kaliteli içerik sunmuyorsa, ziyaretçileriniz siteyi terk edecek ve aradıkları çekici, özgün içeriği sağlayan başka bir siteyi arayacaktır. Bu nedenle sayfanızdaki SEO'yı optimize etmek çok önemlidir. Bugün size çok fazla para harcamadan bunu nasıl yapabileceğinizi söyleyeceğim. Bununla birlikte, önce sayfa içeriğinin tam olarak ne olduğunu belirleyelim.

page content seo

Sayfa İçeriği Tanımı

Sayfa içeriği genellikle bir web sitesinde yer alan tüm verilere karşılık gelir. Sayfa içeriği metin, bağlantılar, resimler, ses, animasyon veya videolar olarak görüntülenebilir. Google ve diğer arama motorlarının resim, animasyon, video ve sesi tanıma konusunda sınırlı bir yeteneği olduğundan, bu içeriği tanımlamak için dosya adlarını veya alt niteliklerini kullanmanız önemlidir.

SEO için sayfa içeriğini optimize etmek için adım adım rehber

Bir sayfanın içeriği, kullanıcılarınızın görmek için geldiği şeydir. SEO için içeriğinizi optimize etmek için izlemeniz gereken basit adımlar şunlardır:

 Doğru anahtar kelimeleri seçin 

Yapmanız gereken ilk şey doğru anahtar kelime kümesini seçmektir alıcı kişilikleriniz ve gelen pazarlama girişimleriniz için. Sunduğunuz hizmetleri veya ürünleri ararken, potansiyel müşterilerinizin Google arama kutusuna yazabilecekleri anahtar kelimeleri düşünün.

 Alan adı önemlidir 

İyi bir alan adı, sayfanızdaki SEO stratejinizde vazgeçilmez bir unsurdur..Alan adınızı seçerken, web sitenizin ne hakkında olduğunu temsil ettiğinden emin olun. Kısa ve basit tutun. Alan adınıza anahtar kelimeler eklemek de mükemmel bir fikirdir.

 Meta veri optimizasyonu 

SEO uzmanları kaynağınızdaki her sayfayı optimize etmenizi önerir. Meta veriler ve içerikler kullanarak sayfalarınızı daha fazla arama motoru dostu yapmaya odaklayın. Başlık etiketlerinizi oluştururken, bunların en fazla 8 kelime veya 70 karakterden fazla olmadığından emin olun. İlgi çekici ve alakalı içerik.

Amacınız, web kullanıcılarının okumak ve paylaşmak istediği kaliteli ve ilginç içerik oluşturmaktır. Unutmayın, sayfanızın içeriği, web sitenizin, kullanıcıların aramada aradıklarına ne kadar değerli olduğunu belirleyen şeydir.

seo content

 Özel açılış sayfaları 

Hizmetlerinize ve anahtar kelimelerinize özgü açılış sayfaları oluşturmak yalnızca arama motorları için yararlı değildir Ayrıca hedef kitlenize de. Belirli açılış sayfaları belirli ürünlere veya hizmetlere göre uyarlandığından, karlı anahtar kelimeler seçip meta başlık ve açıklama bölümüne eklerseniz harika olur.

Sonuç

Bunlar, Google'da daha iyi sıralaması için web sitenizi optimize etmek için hemen kullanabilecek ve uygulayabileceğiniz sayfa üstünde SEO teknikleridir. Bu süreç başlangıçta çok zaman alabilir olsa da, kaynakta getireceği hedeflenen trafik kazancı ve miktarı buna değer olabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport