Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama Motoru Konumlandırma Hizmetlerinden Nasıl Seçilir?

Güvenilir bir arama motoru konumlama hizmeti bulmak zor olabilir. Görev basit ve hızlı olmasa da bazı ipuçları konuları önemli ölçüde basitleştirebilir. Bugün bir arama motoru optimizasyonu şirketi seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini söyleyeceğim.

search engine positioning services

İşletmeniz için mükemmel bir arama motoru konumlandırma hizmeti nasıl seçilir?

Web sitenizi arama motorları için optimize etmek için bir ajans veya danışman seçerken takip etmeniz gereken bazı ipuçları:

Ünlü şirket ara

Günümüzde çok sayıda kuruluşlar SEO eğiliminden yararlanmak isterken size iyi sonuçlar getirmek için uzmanlığından yoksundurlar. Bu nedenle, önceki müşterilerine bir göz atman önerilir. Firma hakkında biraz araştırma yapmak mükemmel bir fikirdir. Çalıştığınız şirketin en son SEO trendleri ile çalışıp çalışmadığını belirleyin.

Unutmayın, SEO her zaman değişiyor. Böylece, zamanlarla uyan bir arama motoru konumlandırma servisi kiralamak daha iyi. Semalt uzmanları, bir SEO şirketini incelerken, şu basit talimatları izlemenizi önerir:

  • Google'da size # 1 sıralaması veya yerleşimi vaat eden bir firmaya güvenmeyin;
  • Arkadaşlarınızdan tavsiye edilen bir servisi arayın;
  • Şirketin güçlü bir sosyal medya varlığının olup olmadığını öğrenin;
  • Şirketin düzenli olarak güncellenen bir blogunun olup olmadığını kontrol edin.

SEO firmasında biraz araştırma yapmak, seçmek istediğiniz şirkete güvenip güvenmediğinizi belirlemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, size zamandan, paradan ve stresten kazandıracaktır.

Deneyimleri hakkında bilgi edinin

Bu günlerde, daha önce tecrübeli ve piyasada en az birkaç yıl olan şirketi işe almak zorundasınız. Kiralamak istediğiniz şirkette çalışan uzmanların Goole ve diğer büyük arama motorlarında profesyonel konum belirleme hizmeti sunabilecek deneyime sahip olduğundan emin olun.

Herhangi bir SEO firması tarafından yapılan işi gözlemlemenin en iyi yolu, çalışma durumunuz ve tahsis edilen kaynakların miktarı hakkında bilgi sağlayacak aylık raporların ayrıntılı bir şekilde sunulmasıdır. Bu raporlar, görevlerin her birini yapmak için kullanıldığı zamanı da gösterir.

google positions

Sundukları hizmetlere göz atın

Benzersiz ve kaliteli içerik gibi web konumlandırma tekniklerine yönelik şirketleri bulmakla konuya. Bir SEO ajansı seçerken, içeriğinizi geliştirip bunların nasıl yapılacağını öğrenin. Onlara mevcut içeriğinizle yeni bir kopyasını oluşturup oluşturmayacaklarını mı yoksa çalışacaklarını mı sorun. Ayrıca, genellikle içeriği nasıl optimize ettiğini öğrenin. Sözleşmenin bir parçası olarak yeni açılış sayfaları oluşturup oluşturmayacaklarını belirleyin.

Sarmak

Arama motoru konumlama servislerini seçmek için yukarıdaki önerileri izleyerek, başka bir SEO kâbusu olmanın bitmesini önleyebilirsiniz. Arama motoru optimizasyonu dünyası olduğu gibi karmaşık olsa da, doğru SEO şirketini bulma konusunda zaman ve çaba harcamanız inanılmaz sonuçlar verecek güvenilir bir firma bulmanıza yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport