Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yeni başlayanlar için hangi Amazon ürün listeleme yazılımı önerebilirsiniz?

Amazon gibi rekabetçi bir ortamda, ürün listeleme yazılım araçları, acemilerdeki girişimcilerin orada ilk ürünlerini piyasaya sürdükleri için gerçek bir kurtuluş haline gelebileceklerini söylemeye gerek yok. Yani sadece ürün tekliflerimizi koymak ve satılık benzer ürün veya ürün kategorisini arayan potansiyel müşteriler tarafından bulunmak için umutsuz bir umutla beklemeye devam etmek yeterli değildir.

Bu yüzden uygun bir Amazon ürün listeleme yazılımı ve bazı özel olarak hazırlanmış anahtar kelime araştırma araçları kullanmanın artık bir tür lüks olmadığını düşünüyorum. Gerçekten kalabalık çevrimiçi pazarda başarılı bir e-ticaret işadamı olarak hayatta kalmak istiyorsanız korkunç bir gerekliliktir. Bu nedenle, önemlerini fark ederek, burada "iyi" Amazon ürün listelemenizi ve anahtar kelime araştırma yazılımınızı seçmeniz için kanıtlanmış seçenekleri kullanıyorsunuz. Sonuç olarak, ürün listelemelerinizi, SERP'lerin başlangıcına daha yakın olan en iyi ilgili seçenekler arasında sergilemek için görmek.

  •  AMZ Suite  - bugün size göstermek istediğim ilk Amazon ürün listeleme yazılımı aracı. Aslında, AMZ Suite, Amazon'daki uzman satıcılar için gerçek bir one-stop-shop olan tek bir çevrimiçi yardımcısı değil, şu an için size yardımcı olabilir: şu anda kendi ürün listenizi içermeye değer en çok satan ürünler Ayrıca, en yeni sıcak satış eğilimleriyle her zaman güncellenen 67.000'den fazla ürün kategorisinin yanı sıra, ana hedef anahtar kelimeler ve uzun kuyruk için optimize edilmiş ürün listenizin tam potansiyelini kullanmak için gerekli iyi bir anahtar kelime araştırma aracı da vardır Amazon'daki ürünleri arayan canlı alışverişçiler tarafından kullanılan arama ifadeleri. 

  •  Anahtar Kelime Aracı Dominator  - Bu Amazon ürün listeleme yazılımı aracı, aşağıdakileri içeren dahili çerçeveleri gerçekleştiren bir takımları bir araya getirir: Google Otomatik Doldurma Anahtar Kelime Aracı (doğrudan ürün kategorisine ilişkin Amazon'daki önde gelen satıcılardan çekilen veya potansiyel olarak kazanan uzun kuyruklu arama kombinasyonlarınızdaki güzel yardım), Amazon Anahtar Kelime Aracı (özellikle de hedeflenen yararlı çevrimiçi yardımcı) Amazon Kelime Aracı (Amazon'daki satışlarınızı desteklemek için bir promosyon video kanalı yayınlayacaksanız - bu dahili anahtar kelime çerçevesi yalnızca sizin için tasarlanmıştır).
  •  Sonar  - güvenilir bir Amazon ürün listeleme yazılımı olarak hizmet etmeniz için başka bir seçenek. Daha kesin olmak için Sonar, ürün listelenizi doğru şekilde optimize etmek için o kadar değerli, alakalı anahtar kelime önerileri ile size destek verebilen bir Google Chrome uzantısıdır. Elbette, bu araç, Amazon anahtar kelime araştırması veya ürün listeleme optimizasyonu için kendi yolundaki nihai çözüm değildir. Ama Sonar, Amazon'daki en acemi satıcıların, e-ticaret ticaretinin iplerini ve ayrıca damla nakliye işinin ve Amazon arama optimizasyonunun temel niteliklerini öğrenmek isteyen en iyi başlangıç noktası olmaya devam ediyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport