Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kalite geri bağlantıları SEO çabalarınıza nasıl katkıda bulunur?

Link building, SERP'de bir web sitesinin konumunu geliştirmek ve organik arama trafiğini artırmak için tasarlanmış en etkili SEO taktiklerinden biridir. Ancak, sadece beyaz şapka SEO taktikleri uygulayarak kaliteli geri bağlantı portföyü elde etmek zor olabilir. Bu nedenle birçok webmaster, bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmak için daha basit sihirbaz optimizasyon tekniklerine atıfta bulunur. Bununla birlikte, bu tür bağlantı kurma sitenize zarar verebilir ve sıralamalarda düşüşe neden olabilir.

quality backlinks

Son zamanlarda, geri web sitelerinin sıralamasında farklı bir rol oynamıştır. Bağlantılar, Google'ın hangi sitelerin iyi olduğunu nasıl buldular. Bağlantılar öneriler olarak sunuldu, bu nedenle daha fazla bağlantıya sahip web kaynakları Google'da daha üst sıralarda yer aldı. Ancak, o zamandan beri Google, sıralama algoritmalarını önemli ölçüde değiştirdi. Şu anda, yalnızca beyaz şapka bağlantı oluşturma teknikleri sitenizin SEO çabalarına katkıda bulunabilir. Satın almak, ödünç almak veya bağlantıları çalmak artık mantıklı değil. Tüm bu etkinlikler Google tarafından fark edilebilir ve ardından siteniz büyük ihtimalle ağır cezalar alacaktır. Geçerli Google sıralama algoritmasına göre, yapabileceğiniz her şey, çabalarınız aracılığıyla geri bağlantı kazanmaktır. Bu makalede, sitenize trafik kazandırmak için nasıl kaliteli geri dönüşler kazanabileceğinizi tartışacağız.

Ziyaretçi blogging, dijital pazarlama konusunda son derece tartışmalı bir temadır. Son zamanlarda, muhtemelen bağlantı kurma için en basit yoluydu. Bununla birlikte, bazı profesyonel olmayan SEO uzmanları bundan fayda sağlamaya karar verdiler ve kullanıcılar için hiçbir değeri olmayan düşük kaliteli kitlesel üretilmiş içerik oluşturmaya başladı. Bu nedenle Google, blog gönderisine karşı uyarıda bulundu ve bir çok kişiyi kapattı. Günümüzde, alakasız kalitesiz blog yayınlarını yayınlayan web sitesi sahipleri ağır Google cezalarıyla kurtulmak zordur. Bununla birlikte, doğru yapılması ve Google kuralları uyarınca, konuk blog yazma etkili bir bağlantı kurma aracı olabilir.

seo backlinks

Ziyaretçi blog sürecinin alt satırında elinizden gelen en iyi blog yerini bulmanız gerekir. Bu görevi yerine getirmek için rakiplerinizin misafir gönderilerini kapsamlamanızı öneririm. Kullanıcı adını ve "konuk yazısı" sözcüklerini ekleyerek kapsamlı bir Google araştırmasıyla başlayın. Aynı zamanda, bir girdiden alakasız sonuçları hariç tutmak için ev alanınızı eksi işareti ile sorgunuza ekleyin. Alternatif olarak, URL'de arama yapabilir ve bir yazarı bir yazar olarak tanımlayabilirsiniz. Ayrıca, Semalt Auto SEO aracını kullanarak bir işlemi basitleştirebilirsiniz. Belli bir yazarın yazdığı bir içeriği belirlemenize ve arama sonuçlarında hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, bu aracı kullanarak paylaşım ve geri bağlantı verileri elde edebilirsiniz. Rakiplerinizden birinin zaten bir sitede yer aldığını fark ettiyseniz, muhtemelen bu site sizi de birbirine bağlar. Bu alan adı temsilcileriyle iletişime geçmeniz ve işbirliği yapmaya hazır olmanız durumunda, mümkün olan en iyi misafir mesaj linkini almanız gerekir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport