Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ucuz geri bağlantılarım arama konusunda öne çıkıyorsa ne yapmam gerekir?

Kaliteli bir bağlantı binasının çok zaman alıcı ve emek yoğun bir iş olduğunu biliyoruz. Ancak, bazen, ucuz geri dönüşler bile, web siteniz için daha iyi bir çevrimiçi görünürlük elde etmek için oldukça verimli olabilir. Ucuz geri bağlantılarınız aramada öne çıkıyorsa ne yapmalısınız? Sonuçta, her yeni ve mevcut geri bağlantıdan en iyi şekilde yararlanıyor musunuz? Web sitenizin Google'ın arama sonuçlarının üstünde durduğundan emin olun. Birkaç gerçekten çalışmakta olan stratejim var. Onlara bir göz atın - ve ucuz geri teçhizatınızın zaman içinde yıpranmadığından emin olun!

cheap backlinks

 Adım 1 - Kırık Bağlantıları Bulma ve Düzeltme 

Her şeyden önce, arka numaranızın URL'lerinin teslim edilmediğinden emin olun can sıkıcı 404 hatası. Web'deki sağlıklı bir kullanıcı deneyiminin bağlantıları kıran daha zararlı ne olabilir? Yine de, kırık bağlarınıza sabitlemek, ilk bakışta göründüğü kadar zor bir görev değil. Neden kısa sürede onlarla mücadele etmelisin? 404 hatası, bu kırık bağlantıları sitenizden uzakta bırakacak olması nedeniyle. Bu şekilde, web sayfalarınız yeterince geri döndüğünde, mevcut sıralamadaki ilerleme zamanla azaltılacaktır.

En yaygın olarak, kırık geri bağlantılarla ilgili sorun yakın zamanda değiştirilen veya güncellenmiş sayfa içeriğiyle ilgilidir. Burada hızlı bir şekilde düzeltmenin iki yolu vardır. Birincisi, ziyaretçilerinizi aradıkları doğru içeriğe sürmeye devam etmek için doğru yönlendirmeyi şekillendirebilirsiniz. Kırık her bir URL'yi de düzeltebilirsiniz - tek ihtiyacınız olan şey onları kaldırmak ve yerine yeni bir hedef bağlantı kurmaktır.

 Adım 2 - İçerik Kalitesi için Çift Kontrol Edin 

Katı bir web sitesi içeriğinin sizin için güçlü bir varlık olduğunu söylemeye gerek yok. Ucuz geri bağlantılarla desteklendiğinde, özsermaye rakiplerinizin geri kalanı karşısında daha güçlü olacaktır. Sayfanızın içerik kalitesini bir kez daha kontrol etmenizi öneririm. Söylemesi yapmaktan kolay? Bir şey değil. Kendinize sorun - web sitenizin kullanıcılara gerçek değeri sunduğunu mu düşünüyorsunuz? Web sayfalarınızın ilgi çekici, eğlenceli ve ideal bir şekilde mesleki uzmanlığınızla ilgili pratik tavsiyelerden oluşan bir şey sunduğundan emin olun. Düz metin dosyanıza, farklı dersler, kanıtlanmış yönergeler, iş stratejisi önerileri veya iyi bir şekilde yararlanmak için kullandığınız diğer ipuçları gibi bazı yeni özellikler eklemeyi düşünün.

cheap seo backlinks

Tüm linkleriniz hem zor kazanılanlar hem de ucuz geri dönüşler bazen bozuk gibi görünebilir. Çoğunlukla, "ölü" geri dönüşleriniz, web siteleri bir şekilde web yöneticisi tarafından değiştirildiğinde veya güncellendiğinde ortaya çıkar. Dolayısıyla, geri bağlantınızı (en azından yıllar içinde inşa edilen en önemli şeyleri) önlemek için özel bir e-tablo oluşturmanızı ve zaman zaman gözden geçirmenizi öneririm. Böylelikle, her arkadaki bağlantının hala çalıştığını, bağlantı eşitliğini kaybetmeden ve aramadaki öne çıkarmadan emin olabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport