Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ürününüzü Amazon'da nasıl listelenecek - hızlı ve rahat bir şekilde?

Amazon, aylık olarak yaklaşık 170 milyon benzersiz ziyaretçinin bulunduğu, gerçekten popüler bir çevrimiçi pazar olarak bilinir. Acemi bir satıcıysanız ve ürününüzü Amazon'da nasıl listeleyeceğinizi bilmek istiyorsanız, bu yüzden zaten doğru yerde olursunuz. Aşağıda, size ürününüzü Amazon'da nasıl hızlı bir şekilde listeleneceğinizi anlamanız için adım adım bir adım adım göstereceğim ve size başarılı satış fırsatları derhal başlamaya başlayacağım. Böylece sürecin temellerini inceleyelim.

Ürününüzü Amazon'da Listelenen Şekilde Alma

Başka bir şeyden önce, size Amazon'da nasıl satacağınızı göstereceğim. Önemli olan şey, orada satmanın süreci, yalnızca ürün türüne, kategorisine veya gelecek siparişleriniz için bir hedef olarak belirleyeceğiniz miktara bağlı olarak basit veya zor olabilir. Ama burada sizin için işleri kolaylaştıran, en azından Amazon'larda doğru şekilde listelenen ürünleri elde etmek için dört şey var:

 1. Doğru satıcı kategorisini seçin  - en Genellikle, koştuğunuz işin belirli bir türüne kesinlikle bağlıdır. Temel olarak, iki farklı yolla satışa başlayabilirsiniz - küçük bir satıcı olarak (aylık satışların ayda 40 öğenin altında bulunduğu, vasat satıcının ücretinin orada satılan her öğeden 1.5 dolardan daha fazla mal olmayacağı göz önüne alındığında) veya en başından beri profesyonel bir satıcı olarak başlayın (aylık satışlarınız ayda satılan 40 öğenin ötesinde olması beklendiği için, aylık ücret 40 dolayla bazı bireysel işlem ödemeleri başlayacaktır). 

2. Kendi Amazon satıcı hesabınızı oluşturun - bu, nihayetinde oradaki satışa başlamak için perakende ticaretinizi Amazon'da kayıtlı hale getirmeniz gerektiği anlamına gelir. Hesap kurulumunun bu bölümünü tamamlamak için, Amazon tarafından aşağıdaki verileri doldurması isteneceksiniz: Ticari Adı, Yasal Ad / Adres, Nakliye Seçenekleri, Bankacılık Hesap Bilgileri, İletişim Verileri (hem kendisi hem de gelecekteki müşterileriniz için).

 3. Özel satıcı profilinizi oluşturun ve doldurun  - Bu, herkesin Amazon'da alışveriş yapmasına izin verdiğinizde, damla nakliye mağazanızın ne hakkında olduğunu öğrenmek için (satıcı açıklaması bölüm, Amazon satıcı olarak kendi benzersiz logonuz, Geri / İade politikanızın temel şart ve koşulları).

 4. Artık Amazon'unuzda listelenen ürününüzü nasıl elde edeceğinizi biliyorsunuz  - satışa ve nakliye işleminin başlamasının tam zamanı! Tabii ki, sürecin bu pratik kısmı genellikle en zor olanıdır. Bu, arama optimizasyonu çalışmalarınızı üç katına çıkarmanız ve ürün listelemelerinizden en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğinizi öğrenmek zorunda kalmanız anlamına gelir. Eninde sonunda, kendilerini sizin için kendi yollarını kullanarak neredeyse satmaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport