Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kaliteli PR geri bağlantılarını almanın en akıllı yolu nedir?

PR geri bağlantıları, en iyi pazarlamacılar tarafından, Arama Motoru Pazarlama çabaları için ve ayrıca hedef kitleyle sağlıklı halkla ilişkiler kurmak için genel stratejileri için çok yararlı olmaktadır. Elbette, rekabetçi bir liderlik için oyuna girmek için bir sürü değerli taktik var. Ancak kaliteli PR geri bağlantıları, özellikle ana anahtar kelimeler ve web içeriği tanıtımında genel SEO'yla uyumlu olduğunda, işiniz için muazzam bir verimlilik sergileyebilir. Öyleyse, çok fazla zaman ve para harcamadan nasıl bir çok üst düzey PR geri dönüşü elde edebildiğimizi görelim.

pr backlinks

Başlamadan önce - basit bir soru. Neden PR geri bağlantıları kalitesine odaklanmalısınız? Çünkü geri bağlantınızın kalitesi önemli. Cidden, hepsi web sitenizi yalnızca yeterince yüksek etki alanı yetkisine sahip en saygın ve inanılır web sayfalarıyla bağlamalıdır. Google'ın sıralamaları söz konusu olduğunda, popüler ve güvenilir bir üçüncü taraf web sitesine sahip bir bağlantı bile, SEO sonuçlarınızı sürükleyerek marka bilinirliğini ve işletme otoritesini aynı anda yükseltebilecek kadar güçlü olabilir.

PR geri bağlantılarına yönelik en akıllı dört yol

  • Konuyla ilgili uzman bilgilerinizi temsil etmek için kendi ürün veya hizmet değerlendirmelerinizi başlatın. Kendi ürün ve hizmet alanınızla tam olarak ilgili olamayacak bazı diğer konularda bile, yalnızca, her ürün incelemesinde yer alan bir bağlantı karşılığında üçüncü taraf incelemelerine gidebilirsiniz. Kazanılan PR'nin bu şekilde geri döndüğünü aklınızda tutun, yalnızca iyi bir SEO değil aynı zamanda daha iyi bir marka adı ve çevrimiçi projenizin toplumsal bilinirliğini de geliştirir.
  • Sosyal medya paylaşımlarınızı, bahsinizi ve potansiyel müşterilerinizi artırmak için görsel içerik oluşturma konusunda daha fazla çalışın. Yani burada, normal metin sayfası içeriğinizin bir bölümünü, daha kullanışlı ve görsel olarak, hedef kitlenize hitap eden, kullanışlı bilgi grafikleri, bilgilendirici elektronik tablolar, PDF'ler gibi yeniden şekillendirmek serbesttir. Böylece, çok sayıda sosyal hisse senetleri daha fazla önemli olan bir web trafiğini yansıtan daha fazla gelen bağlantıya neden olabilir ve dolayısıyla arama motoru sıralamasını iyileştirir.

website promotion

  • Birçok yüksek kaliteli geribildirim linki kazanmanın en akıllı yolları arasındadır, çünkü konuk postalamayı deneyin. Burada ihtiyacınız olan tek şey, benzersiz ve değerli bazı içerik makaleleri için zaman ayırmanız ya da görevin profesyonel bir içerik yazarına dışkaynak getirilmesi için harcayabilmenizdir. Konuk postalama, web sitenizin kamuoyunun güvenilirliğini ve alakasını artıracak ve siz ev sahibi veya web sitesi sahibi ile görüş alışverişinde bulunduğunuzda siz değerli bir geri bildirim bağlantısı sağlayacaktır.
  • Konu tartışmalarını yürütmek ve round-up mesajlar, mülakatlar, sıcak endüstri uyuşmazlıkları veya Sorular ve Yanıtlar ile halka açık bölümler gibi şeylerle çevrimiçi etkinliklere katılmak, fazladan bazı PR geri bağlantıları için eşit derecede yarar sağlayabilir. İhtiyacınız olan tek şey, tartışma konuşmacılarına, görüşmecilere ya da rakiplerine web sayfalarında kendi web sitenize işaret eden bir bağlantı kurmalarını istemektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport