Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO ve kalite geri bağlantılarının ayrılamaz olduğu doğru mu?

Evet, bu doğru - SEO, kalite geri bağlantılarıyla ilgili ve tam tersi. Aslında, web sitenizin bağlantı profili genel arama motoru optimizasyonu stratejinizin merkezi olmalıdır. Çok SEO diğer yönü gibi, kalite geri neredeyse herhangi bir istem ve ölçülebilir sonuçlar gecede verecekti. En yaygın olarak, organik bağlantı kurma stratejisi, başarılı bir sosyal hizmet elde tutmak için titiz bir dikkat ve sürekli çalışma ile sürdürülen bir devamlılıktır. Ve her türlü çabayı çalıştırabilirsiniz - ihtiyacınız olan tek şey süreci yakından takip etmek ve bağlı olduğunuz her web sitesini bilmektir. İlk bakışta, bu korkutucu bir görev gibi görünebilir.

Endişelenme - sadece kendi blogum için yaptığım gibi geri profil profilini izlemeye devam etmek için dışarı çıkın ve aşağıdaki çevrimiçi araçlardan birini kullanın. Bunlar - Semalt Çözümleyicisi (Semalt), Açık Site Explorer (Moz) veya Sıra Sinyalleridir. Bu şekilde, her geri dönüşün kendisiyle alâkalı olduğundan ve aynı derecede alakalı bir çapa metnine sahip olduğundan emin olun. Önemli olan şey, "bu bağlantıya tıklayın" gibi genel bir çapaya sahip olmamalısınız. Kısa bir öneri yapmak için onları daha belirgin ve tabii ki en az bir anahtar kelime ile almanız önerilir; böylece bir kullanıcı ne olabileceğini bilir. beklenen.

İyi SEO kalite geri bağlantıları gerekir

En yaygın olarak, büyük arama motorları (Google'ın kendisi gibi), her web sitesinin popülaritesi, alaka düzeyi, sayfa ve alan adı yetkisini kendi arka bağlantı profili kalitesine göre belirlemektedir. Bu nedenle, organik geri bağlantıları, arama sonuçları listesinde daha yüksek bir konuma getirilecek en güçlü sıralamadaki sinyaller arasında yer alır. Demek istediğim, geri dönüşler, özellikle Google tarafından en yeni algoritma güncellemesi ile ilgili olarak, en önemli sıralama faktörüdür. Sonuçta, sahip olmanız gereken geri bağlantıların tümü, yalnızca yoksulların miktarı değil, kalite ve organik nitelikleridir veya otomatik bağlantılar otomatik olarak engelliyor.

Kaliteli bir geri dönüş yapan nedir?

SEO uzmanlarına göre, kalite geri bağlantıları sadece birkaç faktör tarafından belirleniyor. Her şeyden önce, kaliteli geri bağlantı her zaman ilgili bir web sitesinden yüksek güvenilirlik ve otoriteye sahiptir. İkinci olarak, kendi sitenize veya blogunuza sürekli olarak web trafiği üretmelidir. Ardından, her bir kalite geri bağlantısının, doğru anahtar kelime eşleme, uzun kuyruk anahtar sözcüğü veya en azından eşanlamlı başvuru ile birlikte sağa çapa metni ile gömülmesi gerekir. Nihayet, SEO için kalite geri bağlantıları hiç kolay olmamıştı. Bu nedenle, içerik metninde bulunması muhtemel değildir. Bununla birlikte, çeşitliliğin bina başarısını bağlantılandırmanın anahtarı olduğunu aklınızda bulundurun. Eşit olmayan sayfa sıralaması ve etki alanı yetkisine sahip birçok farklı yerden gelen farklı bağlantılarla şekillendirilmiş çeşitli geri bağlantı portföyüne sahip olmak demek, Google'ın bakış açısından olumlu bir organik sıralama sinyalinin yanı sıra büyük arama motorlarının geri kalanı olarak görülecektir.

Kırmızı bayrak

Ne yazık ki, insanlar çoğu kez derece cezaları talep ediyor; yalnızca ana arama yönergelerini ihlal etmekle sonuçlanan, her ne pahasına olursa olsun daha fazla geri yükleme yapmak için elinden geleni yapıyorlar. Arama motorlarını kandırmak için icat edilen çok sayıda yol vardır. Bu gerçeğe tepki olarak, Google, gizli bağlantılar veya metnin kapalı olması, ücretli geri bağlantı, "bağlantı çiftlikleri", bağlantı değiş tokuşları (tekerlekler) vb. Gibi büyüdüğü aşağıdaki Gray Hat uygulamalarını tamamen onaylamadı. Elbette bu şemalardan bazıları hala kullanılmaktadır çok dikkatsiz web yöneticileri veya acemi site sahipleri tarafından. Yine de, herhangi bir manipülatif planı kullanmaktan uzak durmalısınız. Aksi takdirde, her şey sona erdiğinde, bir kez ve sonsuza kadar bütün web sitesi arama sonuçlarında tamamen yasaklandığında aşırı derecede ortaya çıkabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport