Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Her ne pahasına olursa olsun kaçınılacak herhangi bir backlink site listesi var mı?

Elbette, herkesin Web'deki diğer çevrimiçi kaynaklarla bağlantı kurması ve Google'da daha üst sıralarda olması için web sitelerine ihtiyacı var. Bununla birlikte, web sitelerinin bazı türleri kaçınılmalıdır - aslında herhangi bir gerçek sıralamada artış vermek yerine, web sitenize zarar verme olasılığı daha yüksektir. Ve Arama Motoru Optimizasyonu sürecinin tamamında iki genel sorun var. Her şeyden önce, mevcut geri bağlantı site listenizi incelemeyi düşünmelisiniz - Google'ın Arama Konsolu'nu kullanarak kolayca kontrol edebilirsiniz. Ve işte nihayet noktaya geliyoruz - onlarla uğraşırken başın dertte olma şansı en yüksek olan en kötü geri bağlantı sitesi listesiyle ilgili tüm bilgileri bilmelisin.

backlink site list

Ne yazık ki, nihai bir kararı almak için tek bir araç ya da çözüm olamaz - nihayet onunla bağlantı kurmaya karar vermeden önce her web sitesini elle ziyaret etmeniz gerekecektir. Aslında, yaklaşık 30 saniye içinde kendi değerlendirmenizi yapabilir ve son bir karara varabilirsiniz. Ve herhangi bir geri bağlantı site listesi size yardımcı olamaz - en iyi önerilen web sitelerinin hiçbiri, bağlantı kurma için en az istenen web sitesi.

Ve tabii ki, web sitesini yalnızca görsel görünümüne veya tek başına alınan diğer mülklere dayalı olarak değerlendirmemelisiniz. Unutmayın, çok sayıda spam siteniz gerçek sitelere benziyor ve tam tersi - bağlantı oluşturmada bazı harika kaynaklar spam'den başka bir şey değil gibi görünüyor. Bir kez daha karşı karşıya kalalım - hiçbir arka bağlantı site listesi bununla birlikte yardımcı olamaz. Fakat cevap - İşte sadece her şeyin birbiriyle bağlantı kurmak için yeterli olacağını düşünmemizi öneririm, aşağıdakiler dışında:

 Dizinlendirilmemiş Kaynaklar 

Google'da dizine eklenmediğini ispatlayan herhangi bir web sitesi veya blog ile bağlantı oluşturacaksanız unutun. Aslında, bu tür kaynakların zaten Google tarafından cezalandırıldığına neredeyse% 100 garanti var. Bu, google ile kandırmak için defalarca yasadışı taktikler ve manipülatif eylemler kullanıyor olmaları gerektiği anlamına gelir. Web sitenizin şu anki sıralamasını aşağı çekmesini asla istemeyeceksiniz, değil mi? Aramada tam bir yasak gibi aşırılıklara bile sebep olabileceğini söylememek.

Düşük Güven ve Zayıf Otorite Sahip Sayfalar

Gerçek PA (sayfa yetkilileri), DA (alan adı yetkilileri) ve PR (sayfa sıralaması) belirlemek için ücretsiz çevrimiçi araçlar kullanarak bağlantı kurmak istediğiniz her olası adayı kontrol edin. Bu özelliklerden en az birinin eksikliğini hissederseniz, en azından bağlantı kurma amacı için bu web sitelerini düşünmekten kaçınmalısınız.

backlink profile

 Cesur İtici ve Link Ağları 

Yani web sitelerinin veya bağlantı şebekelerinin açık bir şekilde onların geri kalitesinin var olduğunu belirten siteleri satış - kısa sürede bırakılmalıdır. Muhtemelen, onlar zaten bir kırmızı bayrak kaldırdı ve Google onlar için geliyor - hem de yoksul web siteleri kendilerini ve şanssız müşterileri. 

Eşsiz Olmayan veya Kötü İçerikli Web Siteleri veya Bloglar

Web sitelerini veya çok az yazılmış içeriğe sahip, az benzersiz veya benzersiz olmayan sayfalarla uğraşmamaya dikkat edin içeriği. Sayfa içeriğinden bazı cümleleri rastgele seçmekten çekinmeyin ve onları Google'ın arama çubuğuna yerleştirmekten çekinmeyin. Çoğunlukla, bu tür kaynaklar hurdaya çıkarma veya çoğaltma gibi şeyler yalnızca scammerlardan başka hiçbir şey değildir veya en azından herhangi bir koşulda web siteniz için toksik olacak en kötü kaliteli bağlantıları satmaktadır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport