Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yerel SEO için geri bağlantı kurmanın yolları nelerdir?

Backlinkler web sitesi optimizasyon sürecinde önemli bir rol oynamaktadır ve arama motoru sıralamasında büyük bir etkiye sahiptir. İster SEO için geri bağlantı kurmanız gereken güçlü bir çevrimiçi varlığı yaratmak için, yerel bir işletmeye veya büyük girişimlere sahip olmanız önemli değil. Sorun, kısa bir süre içinde işletmenizin doğal geri dönüşlerini nasıl alacağınızdır. Bu makale, yerel bağlantı kurma kampanyanızı nasıl başlatacağınızı anlamanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Yerel bağlantı kurma

Göreviniz yerel web sitenize bağlantı oluşturmak için bu bağlantıları oluştururken aradığınızı bilmelisiniz. Yerel geri bağlantılar, web sitesinin bulundukları yere olan ilgisini artırmak amacıyla oluşturulmuştur.

Yerel arama motoru uzmanları, iletişim bilgilerini düzeltmek, Google MY Business'de bir işletme hesabı oluşturmak, aşırı yerel içerik oluşturmak ve bir web sitesine bağlantılar oluşturmak gibi yerel optimizasyon yönleri altında çalışırlar. Tüm bu optimizasyon yönleri, özel coğrafi hedefli arama terimleri için organik arama sonuçları içinde yerel çevrimiçi iş varlığını oluşturmak için sunulmaktadır. Yerel bağlantı oluşturma kampanyanız size yerel izleyicilerinizle konuşma fırsatı sunmalıdır.

Pazar niş etkilenenler büyük ve yetkili web sitelerine komuta edebilir, çünkü basit açılış sayfaları ile mükemmel bir şekilde var olan küçük yerel işletmelerdir. Bununla birlikte, endüstrinizde bir miktar etkisi olduğundan onlardan bir bağlantı oluşturmak markanızın bilinirliğini artırmak için mükemmel bir fırsat olacaktır.

Kural olarak, küçük işletmeler bütçelemede bazı sınırlamalara sahiptir ve Forbes, Girişimci, The New York Times ve diğerleri gibi büyük yayıncılardan geri bağlantı kurmayı göze alamazlar. Bunun yerine yerel bir işletme, yayınlarını yerel medya platformlarında, yerel etkinliklere veya haber kaynaklarına ayrılmış bloglara yayınlamaktan yararlanabilir.

Alıntılar ZORUNLU!

Bağlantı kurma kampanyanızın alt satırında, şu anda bulunduğunuz bilgileri alıntı oluşturmaya ve düzeltmeye başlayabilirsiniz.

Küçük siteler, iletişim bilgilerini bir yere koyma ve hileli spam faaliyetleriyle uğraşmayan ve kullanıcıların sıralamaları ortalama kullanıcıların ulaşabileceği bazı güvenilir web kaynakları üzerine bir bağlantı koyma fırsatı sundukları için küçük işletmeler için mükemmeldir. daha az rekabetçi arama terimleri. Bu tekniğin temel amacı, marka adınızı çıkarmaktır.

backlink for seo

Nasıl yerel SEO için geri bağlantıları?

Yerel SEO promosyon kampanyası oluşturan çevrimiçi tüccarlar, büyük işletmeler için küresel arama motoru optimizasyonu yapanlarınkinden daha yaratıcı olmalı; çünkü bu alanda bağlantı olanakları sınırlıdır. Web sitesi sahipleri, arama hacmi olmayan rekabetçi olmayan yerel arama terimlerinde sıralanmak için uğraşıyorlar.

İşletmeniz için yerel fırsatlar arıyorsanız, o yerel alanın sınırlarının nerede olduğunu anlayın ve bu alanı işinizin arka planı haline getirin. Sınırlamalarınızı anlayın, daha yaratıcı düşünmeyi ve sürekli çevrimiçi iş web siteniz için en değerli olanı sağlayacak mükemmel fırsatları bulmanızı sağlayacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport