Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek PR dofollow geri almak için olası yollar nelerdir?

Bu makale, web siteleri için yüksek PR dofollow geri üretmek isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Sadece kendi işlerini çevrimiçi olarak başlatmaya başlayan web sitesi sahipleri genellikle dizin gönderme, özel blog ağları, misafir gönderme ve diğerleri gibi bağlantı kurma yöntemlerine atıfta bulunurlar. Bu kaynaklar şüphesiz sitenize geri dönüş yapmanıza yardımcı olacaktır.

Şu anda, misafir postalama ve yorumlama yoluyla bina bağlantıları da karmaşık olabilir; çünkü bu kaynaklardan çoğu arama motoru optimizasyonuna katkıda bulunmayan gelen bağlantılara nofollow sinyalleri uygularlar.

pr backlinks

Bu yazıda, nofollow ve dofollow bağlantı oluşturma teknikleri arasındaki farkı ve SEO çabalarına nasıl katkıda bulunabileceklerini tartışacağız. Ayrıca, PR geri bağlantılarının ve bunların web sitesi sıralamasındaki etkilerini tartışacağız.

Dofollow geribağlantı yararlanması

Dofollow geri bağlantıları, arama sonuçlarında yüksek rütbeli almak için önemli olan gelen linklerdir. Yüksek PR dofollow geri web sitesi etki alanı yetkilisi, PageRank ve potansiyel müşteriler arasında marka bilinirliğini artırmak için yardımcı olur.

Bağlantı kurma kampanyanızı oluştururken göz önünde bulundurmanız gereken bir şey var, çünkü yalnızca dofollow geri döndüyseniz arama motorlarına yanlış sinyal gönderiyor ve sitenize nofollow geri almalısınız. Web kaynağınızı cezalandırın.

Yüksek kaynakları elde etmek için kaynaklar PR dofollow geri bağlantıları:

  • YouTube

YouTube, Google'a ait büyük bir medya platformudur. Her gün milyonlarca insan YouTube'u amaçları için kullanıyor ve bu sayı sürekli olarak artıyor. Bağlantınızı işinizdeki YouTube hesabındaki yaklaşık bölümüne ekleyebilirsiniz, ancak bu bağlantı varsayılan olarak nofollow olacaktır.

YouTube'dan kaliteli dofollow geri bağlantıları almak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Google hesabınız üzerinden YouTube'a giriş yapın;
  • "Gelişmiş Kanal Ayarları" bölümünü açın ve "İlişkili Web Sitesi" işlevini bulun;
  • Sitenizin URL'sini "İlişkili Web Sitesi" içine yerleştirin.

Bu kadar. Artık dünyanın en büyük medya platformundan birine PR bağlantısı var.

  • Google+

Güvenilir bir kaynaktan yüksek geri bildirim almak için bir diğer yol da Google + 'yı kullanmaktır. Bu sosyal medya platformu, Google tarafından en popüler platformlardan biri olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, sitenize büyük ve kaliteli bağlantı suyu alabileceğiniz blog yazılarınızı ve makalelerinizi tanıtmak için mükemmel bir yer.

Google+'den kaliteli geri bildirim almak için aşağıdaki aşamaları takip etmeniz gerekiyor:

  • Google ile abone olun ve hesabınızı buradan oluşturun;
  • "Profil" bölümüne gidin ve "Hakkında" düğmesine tıklayın;
  • Daha sonra blog URL'nizi "Links" bölümüne ekleyin.

seo backlinks

İşte bu. Şimdi, Google + 'dan web sitenize yetkili bir geri dönüşünüz var.

  • WordPress

WordPress.com, herhangi bir kuruş ödemeden şablon web siteleri ve bloglar oluşturabileceğiniz ücretsiz bir blog yazarlığı platformudur. Bu platformun bir diğer yararı, WordPress'den hem dofollow hem de nofollow geri bağlantıları kolayca alabilmeniz.

WordPress'den yüksek PR geri bağlantıları elde etmek için bu platformda ücretsiz bir blog oluşturmanız ve bunun için kaliteli araştırma tabanlı makaleler oluşturmanız gerekir. Ardından, bu popüler ücretsiz platformdan yüksek kaliteli geri almak için ana URL'nizi bağlayın. WordPress gibi otoriter platformdan kaliteli bağlantı suyu elde etmek için yapmanız gereken tek şey budur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport