Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yetkili kaynaklardan SEO geri bağlantılarımı nasıl artırabilirim?

SEO geri bağlantıları listesi, her başarılı web sitesinin çevrimiçi tanıtımının belkemiğidir. Evet, kalite geri bağlantıları Arama Motoru Optimizasyonu'ndaki genel kampanyanızı kesinlikle yeni bir düzeye taşıyacak kadar güçlüdür. Tabii ki, kalite bağlantı kurma her zaman çok fazla bağlılık ve sıkı çalışma gerektirir - örneğin iki hafta boyunca asla tamamlanamaz. Otorite kaynaklarından organik kaliteli bir SEO geri bağlantı listesi oluşturmak süregelen ve zaman alan bir süreçtir, ancak her zaman her koşulda yararlanmaktadır.

seo backlinks list

Web sayfalarınıza bazı alakalı dış kaynaklar bağlandığında, her şeyden önce her geri bağlantı sıklıkla oluşturulur. Sonuç olarak, sık sık geri bağlantıları harici geri bağlantı olarak bilinir. Yüksek organik kalitesinin geri listesiyle seo'yu nasıl artırabilirim? Tabii ki, ilk olumlu sonuç almak için günde 24 saat ve haftanın yedi günü çalışmanıza gerek yoktur. Aslında, doğru kaynaklardan gelen yaklaşık 20-40 bağlantıların SEO geri bağlantı listesine sahip olmak yeterlidir. Yani, yüksek PA (sayfa yetkilisi), PR (sayfa sıralaması) ve DA (alan adı yetkilisi) ile ilgili bir web sitesinden gelen 5 doğal geri bağlantıya sahip olmak, örneğin düşük veya hatta ılımlı kalitede 50 geri bağlantıdan daha iyidir demektir. Böylece, web sitenize SEO backlinks listesi göz önüne alındığında, kalite önemli değil.

Görünüşte organik olarak ödenen geri dönüşlerin bir setine sahip olmakla Google'la hile yapmaya çalışmanın, bazı gerçekten istenmeyen sonuçlar doğurabileceğini söylemene gerek yok. Her şeyden önce, şüpheli (çok hızlı bağlantı kurma ilerlemesi) veya potansiyel olarak ihlal eylemleri tespit edince (bağlantı çiftlikleri, bağlantı değiştirme tekerleri veya toplu olarak satılan ücretli geri bağlantıları kullanmak gibi), Google ilk derecelendirme cezasına başvurur. Genellikle en son yapılan sıralama ilerlemesiyle başlar ve arama sonuçlarında tamamen yasaklanmış bir web sitesi ile kolayca sonuçlanabilir..

Bu olumsuz sonuçların oluşmasını önlemek için, kaliteli organik bir geri dönüş oluşturmak için size kanıtlanmış bazı stratejik planlar göstereyim. Bana gelince, aşağıdaki teknikleri kullanarak blog'umun SEO geri bağlantı listesini oluşturmaktan memnuniyet duydum: misafir postalama, akıllı yorumlar, etkin paylaşım paylaşımı ve ilgili web forumlarında uygun bir çalışma. Aşağıda bunları kısaca gözden geçireceğim. seo backlinks

Ziyaretçi Gönderme

Bana gelince, misafir postalama kalitesi bağlantı kurmanın en etkili yollarından biridir. Burada ihtiyacınız olan şey, insanlara değer katan benzersiz bir içerik yazmaya zaman ayırmaktır. Bu şekilde, ilgili bir konuk postası yazarak kolayca birkaç güçlü organik geri alabilirsiniz ve karşılığında web sitenize işaret eden bir geri bağlantı elde edebilirsiniz.

Akıllı Yorumlar

İnsanlar için yararlı akıllı yorumlamayı deneyin, böylece yorumlarınızın denetleme ve onaylamayı başarılı bir şekilde geçme şansınız olur. Bununla birlikte, Google'ın kendisi, Yahoo ve Bing gibi büyük arama motorlarının herhangi bir spam içerikli geri bağlantısından ve yorumdan nefret ettiğini aklınızda bulundurun. Bu yüzden, dikkatli olun ve yorum yapmakla fazla uğraşmadığınızdan emin olun.

Aktif Paylaşım

Aktif paylaşım da kalite geri bağlantılarının mükemmel bir yoludur. Konunuzu lider sosyal web sitelerinden (veya forum sayfalarından) birinde paylaşın. Bunu yaparak yalnızca fazladan geri dönüş elde etmeyeceksiniz, hem de o sosyal platformlara ve ana web sitenize veya blog'unuza daha fazla trafik ve dönüşüm elde ediyorsunuz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport