Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitem için güçlü geri oluşturmak için en iyi teknikler nelerdir?

Güçlü geri bağlantıları kazanmak için doğru yaklaşımla uygun bir bağlantı kurma stratejisi her zaman web trafiği ve SERP listesinde ölçülebilir bir konum geliştirmede daha iyi kazançlar sağlayacaktır. Web sitenize veya blogunuza güçlü geri dönüşler vermek için en etkin teknikler ve uygulamaları listesine bakmadan önce, kişisel deneyimlerimle başlayalım. SEO için uygun bir strateji oluştururken kaçınmak için birkaç yöntem inceleyerek incelemenizi öneririm.

powerful backlinks

Sonuçta, güçlü geri bağlantı kurmanın birçok iyi yolu vardır. Aynı zamanda, Google tarafından ciddi derecede bir ceza ile sonuçlanabilecek pek çok yanlış yol da bulunmaktadır ve web sitenizin iyileşmesi genellikle genellikle çok zor bir prosedürdür. Dahası, aşırılıklar söz konusu olduğunda süreç, bütün olarak tamamen tersine çevrilebilir. Böyle talihsiz bir durumun önüne geçmek için, burada ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır:

  • geri bağlantılı alım satım işlemleri;
  • herhangi bir otomatik bağlantı sistemi kurmak için başvuruda bulunmak;
  • bağlantılar ile muazzam alışverişler;
  • birbirine bağlı ağlarla ilgilenmek;
  • alakasız geri çevirmeler yapmak ve bunları yaşatmak;
  • yüksek kaliteli bağlantılar yerine miktardan faydalanmak;
  • çiftlikleri veya web halkalarını üreten geri bağlantıyı bağlamak için harekete geçme.

Tabii ki, bu planları kullanmak size hemen hemen hâlâ kısa vadeli bir sıralama artışı sağlayabilir. Yine de, hepsi kaçınılmaz olarak yakalanacak ve Google tarafından cezalandırılacak, er ya da geç. Unutmayın, düşük kaliteli web siteleri ve alanlar, yüksek sıralamalarla herhangi bir güçlü geri dönüş ve uzun süreli ilerleme için yol değildir. İşte bu nedenle Google, yalnızca kaliteli bağlantıları bulmak için her zaman elinizden gelen her şeyi yaptığından, size şu anda en mantıklı bulduğum çeşitli teknikleri ve uygulamaları göstereceğim. Bu arada, hepsini kendi iş web sitemde test ettim. İşte en iyi SEO sonuçları için güçlü geri bağlantıları nasıl kazanabileceğiniz:

1. Web sitesinin eksiksiz bir geri bağlantı profili içindeki dahili bağlantılar çoğu zaman çok fazla sayıda kişi tarafından ihmal edilmektedir. Tabii ki, dahili bağlantılar aslında bir sayfadan diğerine geliyor - yalnızca tek bir web sitesi içinde..Bununla birlikte, doğru yapıldığında ve uzun kuyruklu iyi bir anahtar kelime ile gömülü olduğunda, dahili bağlantılar aşağıdaki avantajları sağlayabilir:

  • tüm web sitesinin daha iyi sayfa yetkisi;
  • bağlantı suyunun eşit dağılımı;
  • web sitesindeki tümünde hemen çıkma oranı düşük;
  • trafik ve eski sayfa içeriğinizin görülmesi;
  • stratejik birbirine bağlanma, daha yüksek anahtar kelime sıralamasına katkıda bulunabilir.

powerful seo backlinks

2. Yerel işletme alıntıları, ana iş web sitenize güçlü geri dönüş almak için ideal fırsatlardır. Yerel arama konumlarınızı iyileştirdiğinizden ve web sitenizin yetkisini aynı anda güçlendirdiğinizden emin olun. Burada ihtiyacınız olan tek şey, Google, Yahoo ve Bing gibi büyük arama motorlarında atıf bağlantılarınız için aynı NAP mülklerini bulundurmaktır.

3. Düz sayfa içeriğinizi infographics gibi daha çekici bir hale getirmek web sitenize veya blogunuza daha güçlü geri dönüşler oluşturmak için mükemmel bir tekniktir. Dahası, aynı anda halkın yardımlarını iyileştirmek gerçekten yaratıcı ve serin bir plan olacaktır. Yüksek kaliteli geri almaları sağlamaya başlamadan önce, enformasyonlarınızın mümkün olduğunca net, basit ve alakalı olmasına dikkat edin. Ayrıca, ortalama boyutları 2000 piksele ulaşan hızlı bir yükleme hızı sağlamaya çalışın. Üçten fazla renk ve en fazla 2 yazı tipi koymayın. Ve kullanıcının merakını sonuna kadar koruyacak heyecan verici bir hikaye oluşturmayı unutma. En iyi bilgi grafikleriniz oluşturulduktan sonra bunları yalnızca en yeni web sitelerine gönderin; "submit infographic," "inurl / intitle: submit", "allintext: submit" vb gibi belirli komutları kullanın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport