Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitem için Do Back linkleri nasıl oluştururum?

İyi bir backlink profili olmaksızın, web sitesinde Google'da iyi derecelendirmenin veya en azından ilk on arama sonucu arasında bulunmasının neredeyse imkansız olduğunu söylemeye gerek yok. Kötüye kullanımı, manipülasyonu veya olası algoritmaları sıralama algoritmasıyla önlemek için dünyanın arama devi uzun yıllar boyunca onu geliştiriyor. Bu şekilde, Google şimdi yalnızca doğal, tamamen alakalı ve son derece yetkili geri bildirimleri ödüllendirecek. Ve aşağıda size web siteniz için Do Back geri bağlantıları oluşturmanın en akıllı yollarından bazılarını göstereceğim. Ancak başka herhangi bir şeyden önce birkaç basit tanımla başlamama izin verin.

follow backlinks

Bağlantıların Internet'in tüm noktalarını bir araya getirdiğini söylemenize gerek yok - herkes bunu biliyor. Ancak hepsi eşit ağırlığı taşımıyor. Aslında, iki farklı türde bağlantı vardır - Geri Takip Olmayan ve Geri Takip Yapın. Sade İngilizce olarak koyarsanız, Sigara Bağlan bağlantıları neredeyse geçersizdir ve büyük arama motorları açısından geçersizdir. Bunlar sadece yönlendirme trafiği getirmek üzere tasarlanmıştır. Öte yandan, Yapılacaktır Geri bağlantıları, bir web sitesinin yetkisini başka bir web sitesine aktarmak için özel dizinleri, makaleleri ve açılış sayfalarını kullanıyor.

Görünüşe göre, Geri İzleme Yapmak çok daha zordur ve çoğunlukla ideal bir şekilde yetenekli bir web yöneticisi tarafından eklenmesi gerekir. Ve işte, nihayet noktaya geliyoruz - aşağıda, web sitenizin Google'daki yüksek sıralamaları için yüksek kaliteli Do takip bağlantıları oluşturmak için çeşitli akıllı yollar (ücretsiz ya da bazen değil) bulunmaktadır:

  • Google Plus, doğru kullanıldığında şaşırtıcı derecede güçlü bir araç haline gelebilen varsayılan bir sosyal platform. İhtiyacınız olan tek şey ya kendi kişisel profilin olsun ya da yeni bir hesap için kaydolmaktır. Ardından, "about" bölümüne gidin ve metin içeriğini ve web sitenize başlangıçta verilen birincil bağlantıyı düzenleyin. Geriye doğru istediğiniz kadar geri takip bağlantısını ekleme konusunda çekinmeyin, ancak bunu aşırıya kaçmayın. Aksi takdirde, teşebbüsünüz Google tarafından spam veya manipülasyon olarak tanınabilir.
  • Onemission, son yıllar için Geri Takip Bağlantıları ile bana yardımcı olan güzel eski bir web sitesidir. Özel bir editör rulosu almak için kayıt olmanız ve tüm web sitesine girmekten ve ihtiyacınız olan kategoriyi seçmekten çekinmeyin.
  • Dmoz, esas olarak bağlantı oluşturma amaçları için blog gönderimleriyle ilgilenen çok eski bir sitedir. Dmoz'da ihtiyacınız olan tek şey, web sitenizin veya blogunuzun ana konusuyla alakalı doğru kategoriyi seçmektir. Eşsiz özellikleri arasında, yakın rakiplerinizin yarattığı en iyi geri bağlantıları bulmak için bu kaynağı kullanmanızı öneriyorum.

dofollow backlinks

  • Storify, ekstra Do takip bağlantıları almak için harika bir yerdir - yalnızca yorum yapmaktan. Yeni bir hesap oluşturup "sıcak yorum" bölümüyle devam ettirin. Bu şekilde, bir hesap başına maksimum iki yüksek kaliteli geri dönüşün tadını çıkarabilirsiniz.
  • Sonuçta, Trell.co'da bir ziyarette bulunabilir ve sıralamanızı istediğiniz kadar artırmak için birçok geri alabilirsiniz. Dahası, bu bir maliyeti size mal olmayacak - hizmet ücretsizdir. Bunu yaparken, bir kez daha unutmayın - backlink sayınızla aşırıya kaçmayın ve onların çok hızlı oluşturulması. Aksi takdirde, kaçınılmaz derecede bir ceza için Google'ı çağıran kırmızı bir bayrak artıracaksınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport