Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arka arkaya araştırma yoluyla yüksek PR dış bağlantıları nasıl elde edilir?

Bu yazıda, pazar niş rakiplerinin bağlantı varlığının nasıl denetleneceği ve bu geri bağlantıların SERP'deki sitenizin konumunu nasıl yükselteceği temaya ayrılmıştır. Dijital pazarda rekabeti kusursuz biçimde tanımlayan bir atasözü vardır - "Arkadaşlarınızın yakınına ve düşmanlarınızı daha yakın tutun."

Başta profesyonel SEO uzmanları tarafından yürütülen kazanan bir optimizasyon kampanyası, rekabetçi backlink araştırması ve pazar niş analizi ile başlar . Niş rakibinin geri dönüşü araştırması, rakibinizin web kaynaklarını doğrudan taramanızı ve organik olarak sizi aşan kullanabileceğiniz çevrimiçi işletme backlink fırsatlarınız için değerli olduğunu keşfetmenizi sağlar.

backlink research

Geri bağlantıları web sitesi optimizasyonunun çekirdeğini oluşturmaya devam ediyor ve bunları edinmek gittikçe zorlaşıyor. Bir web sitesinin, organik anahtar kelime sıralamasını oluşturmak için kendi birkaç bağlantıları olması gerekir.

Son on yılda, bağlantı kurma büyük ölçüde değişti ve çok daha zorlaştı. Bağlantı kurmanın kaybolmuş bir sanat olduğunu iddia eden "uzmanlara" inanmayın. Web sitesi optimizasyonunun ayrılmaz bir parçası olmaya devam ediyor ve halen çevrimiçi iş tanıtımına değer katıyor. Tek şey, bağlantı kurma vurgusunun değiştirilmesidir. Günümüzde, sitenize işaret eden kaynakların yetkisi, geri bağlantı kalitesi açısından bir numaralı kriterdir.

Bu makalede, size rekabetçi bir geri analizini nasıl yapacağınızı ve web kaynağınızın nereden ücretsiz olarak kaliteli link suyu alabileceğini nasıl tespit edebileceğinizi göstereceğiz.

backlink checker

Alan adı yetki belgenizi oluşturun

Rekabetinizi belirlemek için Google'ın işletmeniz tarafından sunulan bir hizmet araştırmasını yürütebilirsiniz. TOP10 sonuçlarını, yüksek hacimli arama terimlerinizden biriyle araştırın ve bir elektronik tabloya girin. Bu liste TOP niş rakiplerinizi temsil edecektir. Ayrıca, - ilgili: "alan adı" sorgunuzla ilgili bir Google araması yapabilirsiniz. Google, size niş ile ilgili sitelerden oluşan bir liste de sunacaktır.

Bununla birlikte, Semalt Web Analyzer'ı kullanarak daha basit bir şekilde bir geri bağlantı araştırması yapabilirsiniz. Rakip alanınızı, sıralamalarını, dönüşümlerini ve rakibinizi nasıl aşacağınızı anlamanıza yardımcı olacak önemli istatistiksel verileri gösteren kesin bir liste verecektir. Üstelik, web sayfaları için yarışmayı ve ayrıca rekabet ve rekabet arasındaki "içerik açığı" nı kontrol edebilirsiniz.

Nişinizde uzmanlaşmış olup olmadıklarını görmek için TOP5 yarışmacılarınıza elle bakmak ve kendi ölçeğiniz üzerinde çalışmak mantıklıdır.

Profesyonel analitik araçlar kullanarak, rekabet eden bir URL'den edinilen tüm yeni harici bağlantıları rapor edecek olan haftalık rakip geri bağlantı uyarılarını da ayarlayabilirsiniz.

Markalı içerikten backlink fırsatlarını, birkaç kez aynı etki alanına bağlanan alanları, rakipleriniz arasında paylaşılan bağlantıları ve ölü bağlantıları bulmak için rakip alanınızın URL'lerinin her birini sıralamanız gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport